Marjajuomaa ja hedelmäjuomaa

Oletko nähnyt smart-automaateista mainoksia ja niitä kilpailuja, että klikkaa luukkuja netissä ja voit voittaa makeisia, marjajuomaa tai jotain muuta pientä? Minähän kokeilin onneani myöskin ja tuossa kuukausi taaksepäin suurin piirtein voitinkin itselleni kaksin kappalein marjajuomia! Sitten alkoi jännittäminen, kun Murunen joutui teholle ja marjajuomat olivat tulossa automaattiin hetkenä minä hyvänsä. saanko ne sieltä haettua? 
Kävin Robertsin sivuilla lukemassa tarkemmin tuotteesta ja huh, säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä useamman kuukauden ajan! Totta! Eihän nämä mitään maitopohjaisia ole! :D 


Juomat saatiin haettua sitten, kun Murunen pääsi sairaalasta kotiin. Eräänä aamuna sitten yhteistuumin maisteltiin näitä proteiinipitoisia marjajuomia. 


Molemmat ovat siis Robertsin tuotteita!

Mustikka-vadelma, 200 grammaa.
Kokonaisista marjoista jauhettu proteiinipitoinen juoma.

mustikka (20 %), vadelma (17 %), omena (13 %), sokeri, vesi, proteiini (soija-isolaatti), sakeuttamisaine (pektiini), sitruunatäysmehutiiviste, luontainen aromi ja säilöntäaine (E202).


Mansikka-vadelma, 200 grammaa. 
Kokonaisista marjoista jauhettu proteiinipitoinen juoma. 

mansikka (20 %), vadelma (16 %), omena (14 %), sokeri, vesi, proteiini (soija-isolaatti), sakeuttamisaine (pektiini),
seljatäysmehutiiviste, sitruunatäysmehutiiviste, luontainen aromi ja säilöntäaine (E202).

Itse en välitä mustikan mausta esim. jogurteissa. Se on aina niin keinotekoista. Tässä tuotteessa mustikka ja vadelma sopusoinnussa keskenään ja todellakin luonnollisen makuisena. 

Kumpanenkin on gluteenitonta, maidotonta, laktoositonta ja täysin kasviperäistä. Tuotteet ovat kerta-annoksia ja pakattu suojakaasuun. Pitkä säilyvyys (8kk)on plussaa, jos haluat jemmaan hankkia pientä välipalaa. 

Molemmissa on hieman kitkeryyttä, mutta mielestäni oikein piristäviä välipaloja nauttia joskus. Lisäksi juomissa on "sattumia" joista minä pidän! Helppo ottaa mukaan ja helppo säilyttää. Näppärä pakkaus juoda suoraan siitä. Ei turhaa tiskiä.  Oikean kokoinen pakkaus. 
Toimii mielestäni! 

Enää ei puutukkaan kuin hinta... Sitä en tiedä! Itsehän sain nämä ilmaiseksi.



Sen tiedän, että halvalla saa myös itsetehtyä proteiinipitoista välipalajuomaa. 
Tämä herkku piristää useasti kehoani ja hemmottelee makuhermojani. 


Inkivääri-banaani-smoothie.


Sisältää omatekoista inkiväärijuomaa, banaania, jäitä, maitoa ja maustamatonta jogurttia. Kaikki maitotuotteet minulla ovat hylaa tai laktoositonta. Pinnalle ripottelin hieman triplasuklaarouhetta. Se lienee ihan laktoosipitoista, mutta niin niukasti, että voin sitä tuon verran käyttää. 

Maukas, helppo ja edullinen juoma. Halutessani lisään joskus pellavansiemenrouhetta joukkoon. 

Kippis!

Kommentit

-maiju- sanoi…
Hih, kivoja juomia teillä maistelussa!
Olen kyllä mukana joulukalenterissa, jos vielä kelpuutat, olin ihan unohtanut mihin mennessä piti jutut lähettää...
Vilimarika sanoi…
kyllä. :) maukasta ja hyvää.
Kelpuutan tietenkin mukaan vieläkin! Laitoin meiliä.
Anonyymi sanoi…
Sain kanssa nuo jugurtit,mutta en lunastanut :( ne,olis ollu kaupungilla postissa,ja ajattelin et tietysti ne pitäs "heti" hakea,no voi minua :)
Kiki sanoi…
Sain myös tällaiset siinä arvonnassa ja uteliaisuuksissani kurkkasin kaupassa hintaa ja muistaakseni tuo kaksi purkkia olisi maksanut lähelle viisi euroa :)
Vilimarika sanoi…
Kiki, no ei paha, jos vertaa vaikkapa valmiisiin pirtelöihin ja Fruitiesiin hintaa. Halvemmaksi toki tulee itse tehdä, mutta tämä tuote säilyy!