Siirry pääsisältöön

Kissoja

Verstaan laajennus/järjestely on nyt hieman katkolla, sillä meistä johtumattomista syistä emme voi vielä kasata hyllykköä, jota tarvitsen. Siispä laatikot ovat yhä purkamatta osittain ja laatikoissa on mm. papereita, korujen osia, leimasintarvikkeet, leikkurit... Mitähän kaikkea, en edes muista kaikkea. Mutta onneksi pystyn kuitenkin askartelemaan jotain, etenkin atc-kortteja. Lisäksi yksi keskeneräinen projekti on taas työn alla. Siitä enemmän myöhemmin. 


Tässä pari uutta atc:ta vaihtareihin. 
Pennut
(vähällä tarpeeksi-periaatteella tehty. Yksi ainoa taustapaperi, yksi ainoa kiiltari)

Raameissa
(Tässä mm. kynsilakkaraamit)

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…