Siirry pääsisältöön

Kissoja

Verstaan laajennus/järjestely on nyt hieman katkolla, sillä meistä johtumattomista syistä emme voi vielä kasata hyllykköä, jota tarvitsen. Siispä laatikot ovat yhä purkamatta osittain ja laatikoissa on mm. papereita, korujen osia, leimasintarvikkeet, leikkurit... Mitähän kaikkea, en edes muista kaikkea. Mutta onneksi pystyn kuitenkin askartelemaan jotain, etenkin atc-kortteja. Lisäksi yksi keskeneräinen projekti on taas työn alla. Siitä enemmän myöhemmin. 


Tässä pari uutta atc:ta vaihtareihin. 
Pennut
(vähällä tarpeeksi-periaatteella tehty. Yksi ainoa taustapaperi, yksi ainoa kiiltari)

Raameissa
(Tässä mm. kynsilakkaraamit)

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

ARVONTA ja Suomalainen SISU esittelyssä

Ihana auringonpaiste luo jo keväisen timanttihunnun hangille. Odotan jo kovasti lintujen paluuta Suomeen ja sitä ihanaa sirkutusta, johon herään aamuisin. Uskon lintujen omaavan mielettömän määrän sisua voidakseen matkata ilmojen halki tuhansia ja tuhansia kilometrejä. Ei se helppoa ole tuulessa ja myrskyssä, paahteessa tai nälässä.

Odotan myös innolla tulevaa, sillä nyt on otettu magneettikuvat koko kropastani päätä ja varpaita lukuunottamatta. Jos niistä saan selvyyden, voi tämä kevät olla minulle, meille Murusen kanssa, uuden elämämme alku. Katsotaan, josko suomalainen sisu palkitaan.

Uskon, että myös sinä olet tarvinnut elämässäsi sisua joskus ja että sisukkuutesi on palkittu.

Haluatko kertoa minkälainen viimekertainen sisu-kokemus sinulla on takana?! 


Suomalainen sisu on kiehtonut minua aina. Se on etuoikeutemme ja vahvuutemme, jonka olemme saaneet syntymälahjaksi. Kaikilla suomalaisilla se on ollut, on nyt ja tulee aina olemaan.  Mutta mitä sisu tarkoittaa? Miksi sille ei ole yht…