Siirry pääsisältöön

Joulukalenteriarvonta


Kiitos kaikille "joulukalenteriini" osallistuneille! Luukut varattiin ihan hetkessä kaikki! Tänään sain viimeiset 2 luukkua postista. Ihan huikean ihanan näköisiä paketteja odottaa joulukuuta tuossa 24 kappaletta! KIITOS! Nyt on joulu tulossa ja tiedän, että voin jännittää joka ikinen päivä aattoon asti! Ihania olette!

Kuten mainitsinkin alkuun, itse en kortteja ja lahjoja lähettele, koska yritämme saada kummilapsille ja omalle lapselle joululahjat hankittua ja yritämme saada jouluksi ruuat, siis ne herkkuruuat, itsellemme. Lisäksi tulossa on se voittamani ulkomaan matka, josta jo kyseltykin on, että koska koska. Ajankohta on vielä auki, mutta lahjakortti on voimassa 3 vuotta, joten ei tässä kiirettä ole. ;) Ensin on hoidettava passiasiat, rokotukset, matkavakuutukset, tutkittava tarjontaa tarkemmin ja mietittävä, onko tärkeämpää 5 tähden hotelli kera kaikkien herkkujen vai esim. lentojen kesto, matkan pituus, mitä haluamme matkaltamme, jne jne. Ja minne?! Matkarahat ostoksiin on saatava kasaan... Eli syitä riittää sille, että säästettävä on. (esim. hepatiitti A-rokotus kahdelle maksaa kaiken kaikkiaan 160 euroa!) se on meillä kuukauden ruokabudjetti, kahdelle!

Niin, en siis lähettele lahjoja, mutta lupasin arpoa yhdelle osallistujalle joululahjan! Olen kerännyt kasaan omaa pakettiani ja tässä se nyt on! yksi onnekas joulukalenteriluukun lähettänyt voittaa siis tämän kaiken:


Askartelusiimaa, korttikuvioita, timanttinauhaa, erilaisia koristeita, helmisydänsolkia, paljetteja, roikkulikorun,.....


...paketin korttipohjia, leimasinsetin sekä cd-postikortin. 

Kenellekkäs tämä kaikki sitten lähteekään?

Hahaa! Ensin kurkistus paketteihin, jotka lähetitte minulle! 


Huh huh! Jännittävää!
Viime vuoteen verrattuna pakettien koot ovat tänä vuonna isompia ja nyt ei tullut mystisiä nimettömiä ja luukuttomia paketteja yhtään. Viime vuonnahan oli yksi sellainenkin paketti, mistä en koskaan saanut tietää mikä luukku ja keneltä tai kuka ja miksi lähetti sen. 

Pakettien piti olla perillä 12.11. 2013, mutta tosiaan viimeiset sain tänään. Siitä syystä, että osa venyi ja viipyi ja arvontakin sitten viipyi, päätin antaa ajoissa lähettäneille extra-arpaliput. Yksi jokaiselle lisää siis.  Siispä arpalippujen määrä kohosi 24 arvasta 37 arpaan! Ja ennenkuin kukaan harmistuu tästä, mielestäni olin oikeudenmukainen ajoissa toimineiden suhteen ja myös siinäkin, että jokaisen odotin mukaan arvontaan! en siis hylännyt yhtään arpaa. Eiköhän tämä näin ole ihan hyvä. 

Tässä saamasi arpalippuset:

1. "Riina" 
2. "Weba" 
3. "Minna" 
4. "Miukula" 
5. "-Maiju-" 
6. "Tuula" 
7. "Teea K." 
8. "Kataris" 
9. "Maca" 
10. "Enkuli" 
11. "Susanna" 
12. "Tuula" 
13. "Phedra" 
14. "Katja" 
15. "Weba" 
16. "Miukula" 
18. "Paula" 
19. "Sihu" 
20. "Teea K." 
22. "Maca" 
23. "Riina" 
24. "Phedra" 
25. Riina
26. Weba
27. Minna
28. Miukula
29. Tuula
30. Teea K. 
31. Kataris
32. Maca
33. Susanna
34. Phedra¨
35. Katja
36. Paula
37. Sihu

Voittajaksi arvottu numero on.....

Onnea ENKULI! Sinulle tulee ensi viikolla siis tuo yllä esittelemäni kahden kuvan joulupaketti. :)

Ja koska olen höveliäällä päällä, ylläripalkinto vielä! Nimittäin 5€:n lahjakortti, jonka voit käyttää tuotteisiini! Sen saa numero....

Eli Katja! Onnea sinullekin!

Kiitos kaikille ja hyvää pikkujoulunjen aikaa! Joulukuussa avataan yhdessä kaikki paketit! 

Kommentit

IIIK MITEN IHANAA. KIITOS KIITOS ONNETTARELLE
Laitoin voittojuttuni blogiin. Kiitos vielä ha halauksia.

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…