Siirry pääsisältöön

Joulukalenteriarvonta


Kiitos kaikille "joulukalenteriini" osallistuneille! Luukut varattiin ihan hetkessä kaikki! Tänään sain viimeiset 2 luukkua postista. Ihan huikean ihanan näköisiä paketteja odottaa joulukuuta tuossa 24 kappaletta! KIITOS! Nyt on joulu tulossa ja tiedän, että voin jännittää joka ikinen päivä aattoon asti! Ihania olette!

Kuten mainitsinkin alkuun, itse en kortteja ja lahjoja lähettele, koska yritämme saada kummilapsille ja omalle lapselle joululahjat hankittua ja yritämme saada jouluksi ruuat, siis ne herkkuruuat, itsellemme. Lisäksi tulossa on se voittamani ulkomaan matka, josta jo kyseltykin on, että koska koska. Ajankohta on vielä auki, mutta lahjakortti on voimassa 3 vuotta, joten ei tässä kiirettä ole. ;) Ensin on hoidettava passiasiat, rokotukset, matkavakuutukset, tutkittava tarjontaa tarkemmin ja mietittävä, onko tärkeämpää 5 tähden hotelli kera kaikkien herkkujen vai esim. lentojen kesto, matkan pituus, mitä haluamme matkaltamme, jne jne. Ja minne?! Matkarahat ostoksiin on saatava kasaan... Eli syitä riittää sille, että säästettävä on. (esim. hepatiitti A-rokotus kahdelle maksaa kaiken kaikkiaan 160 euroa!) se on meillä kuukauden ruokabudjetti, kahdelle!

Niin, en siis lähettele lahjoja, mutta lupasin arpoa yhdelle osallistujalle joululahjan! Olen kerännyt kasaan omaa pakettiani ja tässä se nyt on! yksi onnekas joulukalenteriluukun lähettänyt voittaa siis tämän kaiken:


Askartelusiimaa, korttikuvioita, timanttinauhaa, erilaisia koristeita, helmisydänsolkia, paljetteja, roikkulikorun,.....


...paketin korttipohjia, leimasinsetin sekä cd-postikortin. 

Kenellekkäs tämä kaikki sitten lähteekään?

Hahaa! Ensin kurkistus paketteihin, jotka lähetitte minulle! 


Huh huh! Jännittävää!
Viime vuoteen verrattuna pakettien koot ovat tänä vuonna isompia ja nyt ei tullut mystisiä nimettömiä ja luukuttomia paketteja yhtään. Viime vuonnahan oli yksi sellainenkin paketti, mistä en koskaan saanut tietää mikä luukku ja keneltä tai kuka ja miksi lähetti sen. 

Pakettien piti olla perillä 12.11. 2013, mutta tosiaan viimeiset sain tänään. Siitä syystä, että osa venyi ja viipyi ja arvontakin sitten viipyi, päätin antaa ajoissa lähettäneille extra-arpaliput. Yksi jokaiselle lisää siis.  Siispä arpalippujen määrä kohosi 24 arvasta 37 arpaan! Ja ennenkuin kukaan harmistuu tästä, mielestäni olin oikeudenmukainen ajoissa toimineiden suhteen ja myös siinäkin, että jokaisen odotin mukaan arvontaan! en siis hylännyt yhtään arpaa. Eiköhän tämä näin ole ihan hyvä. 

Tässä saamasi arpalippuset:

1. "Riina" 
2. "Weba" 
3. "Minna" 
4. "Miukula" 
5. "-Maiju-" 
6. "Tuula" 
7. "Teea K." 
8. "Kataris" 
9. "Maca" 
10. "Enkuli" 
11. "Susanna" 
12. "Tuula" 
13. "Phedra" 
14. "Katja" 
15. "Weba" 
16. "Miukula" 
18. "Paula" 
19. "Sihu" 
20. "Teea K." 
22. "Maca" 
23. "Riina" 
24. "Phedra" 
25. Riina
26. Weba
27. Minna
28. Miukula
29. Tuula
30. Teea K. 
31. Kataris
32. Maca
33. Susanna
34. Phedra¨
35. Katja
36. Paula
37. Sihu

Voittajaksi arvottu numero on.....

Onnea ENKULI! Sinulle tulee ensi viikolla siis tuo yllä esittelemäni kahden kuvan joulupaketti. :)

Ja koska olen höveliäällä päällä, ylläripalkinto vielä! Nimittäin 5€:n lahjakortti, jonka voit käyttää tuotteisiini! Sen saa numero....

Eli Katja! Onnea sinullekin!

Kiitos kaikille ja hyvää pikkujoulunjen aikaa! Joulukuussa avataan yhdessä kaikki paketit! 

Kommentit

IIIK MITEN IHANAA. KIITOS KIITOS ONNETTARELLE
Laitoin voittojuttuni blogiin. Kiitos vielä ha halauksia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…