Siirry pääsisältöön

Joulukalenteriarvonta


Kiitos kaikille "joulukalenteriini" osallistuneille! Luukut varattiin ihan hetkessä kaikki! Tänään sain viimeiset 2 luukkua postista. Ihan huikean ihanan näköisiä paketteja odottaa joulukuuta tuossa 24 kappaletta! KIITOS! Nyt on joulu tulossa ja tiedän, että voin jännittää joka ikinen päivä aattoon asti! Ihania olette!

Kuten mainitsinkin alkuun, itse en kortteja ja lahjoja lähettele, koska yritämme saada kummilapsille ja omalle lapselle joululahjat hankittua ja yritämme saada jouluksi ruuat, siis ne herkkuruuat, itsellemme. Lisäksi tulossa on se voittamani ulkomaan matka, josta jo kyseltykin on, että koska koska. Ajankohta on vielä auki, mutta lahjakortti on voimassa 3 vuotta, joten ei tässä kiirettä ole. ;) Ensin on hoidettava passiasiat, rokotukset, matkavakuutukset, tutkittava tarjontaa tarkemmin ja mietittävä, onko tärkeämpää 5 tähden hotelli kera kaikkien herkkujen vai esim. lentojen kesto, matkan pituus, mitä haluamme matkaltamme, jne jne. Ja minne?! Matkarahat ostoksiin on saatava kasaan... Eli syitä riittää sille, että säästettävä on. (esim. hepatiitti A-rokotus kahdelle maksaa kaiken kaikkiaan 160 euroa!) se on meillä kuukauden ruokabudjetti, kahdelle!

Niin, en siis lähettele lahjoja, mutta lupasin arpoa yhdelle osallistujalle joululahjan! Olen kerännyt kasaan omaa pakettiani ja tässä se nyt on! yksi onnekas joulukalenteriluukun lähettänyt voittaa siis tämän kaiken:


Askartelusiimaa, korttikuvioita, timanttinauhaa, erilaisia koristeita, helmisydänsolkia, paljetteja, roikkulikorun,.....


...paketin korttipohjia, leimasinsetin sekä cd-postikortin. 

Kenellekkäs tämä kaikki sitten lähteekään?

Hahaa! Ensin kurkistus paketteihin, jotka lähetitte minulle! 


Huh huh! Jännittävää!
Viime vuoteen verrattuna pakettien koot ovat tänä vuonna isompia ja nyt ei tullut mystisiä nimettömiä ja luukuttomia paketteja yhtään. Viime vuonnahan oli yksi sellainenkin paketti, mistä en koskaan saanut tietää mikä luukku ja keneltä tai kuka ja miksi lähetti sen. 

Pakettien piti olla perillä 12.11. 2013, mutta tosiaan viimeiset sain tänään. Siitä syystä, että osa venyi ja viipyi ja arvontakin sitten viipyi, päätin antaa ajoissa lähettäneille extra-arpaliput. Yksi jokaiselle lisää siis.  Siispä arpalippujen määrä kohosi 24 arvasta 37 arpaan! Ja ennenkuin kukaan harmistuu tästä, mielestäni olin oikeudenmukainen ajoissa toimineiden suhteen ja myös siinäkin, että jokaisen odotin mukaan arvontaan! en siis hylännyt yhtään arpaa. Eiköhän tämä näin ole ihan hyvä. 

Tässä saamasi arpalippuset:

1. "Riina" 
2. "Weba" 
3. "Minna" 
4. "Miukula" 
5. "-Maiju-" 
6. "Tuula" 
7. "Teea K." 
8. "Kataris" 
9. "Maca" 
10. "Enkuli" 
11. "Susanna" 
12. "Tuula" 
13. "Phedra" 
14. "Katja" 
15. "Weba" 
16. "Miukula" 
18. "Paula" 
19. "Sihu" 
20. "Teea K." 
22. "Maca" 
23. "Riina" 
24. "Phedra" 
25. Riina
26. Weba
27. Minna
28. Miukula
29. Tuula
30. Teea K. 
31. Kataris
32. Maca
33. Susanna
34. Phedra¨
35. Katja
36. Paula
37. Sihu

Voittajaksi arvottu numero on.....

Onnea ENKULI! Sinulle tulee ensi viikolla siis tuo yllä esittelemäni kahden kuvan joulupaketti. :)

Ja koska olen höveliäällä päällä, ylläripalkinto vielä! Nimittäin 5€:n lahjakortti, jonka voit käyttää tuotteisiini! Sen saa numero....

Eli Katja! Onnea sinullekin!

Kiitos kaikille ja hyvää pikkujoulunjen aikaa! Joulukuussa avataan yhdessä kaikki paketit! 

Kommentit

  1. IIIK MITEN IHANAA. KIITOS KIITOS ONNETTARELLE

    VastaaPoista
  2. Laitoin voittojuttuni blogiin. Kiitos vielä ha halauksia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…