Joukkoryntäyksellä äänestystä?!

Minun blogini on mukana Indiedays blogikisassa, jossa etsitään Suomen inspiroivimpia blogeja. Inspirationin löydät Lifestyle-kategoriasta. Kirjoitin aiheesta tarkemmin "TÄÄLLÄ", jossa myös äänestysohjeet selvemmin. Äänestäjien kesken arvotaan palkintokin!

Onhan se kunnia ja ilahdutti kovasti minua. Olla niin suosittu, vaikka samalla pieni bloggaaja suurten blogien maailmassa, että joku haluaisi minunkin voittavan. WOW! Oletan kuitenkin, että ne isommat tekijät vievät voiton. Onhan heillä niin paljon laajempi lukijakuntakin.

Nyt huomasin kuitenkin, että joku hakee omalle tyttärelleen, tai tyttärensä blogille, facebookissa äänestäjiä. siis täysin tuntemattomia ihmisiä lukematta ja tutustumatta kyseiseen blogiin, antamaan äänensä. Tapahan se on sekin. Itse kuitenkin tahdon nähdä sen todellisen tilaston, minkä minä itse olen saavuttanut ihan tällä omalla kirjoituksellani, koruillani, korteillani, ajatuksillani... Omalla työlläni blogini eteen ja teidän viihtyvyyden eteen! en minä kaipaa "voittoa" tai "ylistystä" sellaisesta, mikä ei minulle kuulu. Jollei joku ole koskaan nähnytkään blogiani, miksi hän sitä äänestäisi parhaaksi?! HALOO!

Marraskuun ajanhan tuolla Indiedaysillä saa äänestää ja kyllä se minua ilahduttaa, jos sinun mielestäsi minulle se ääni kuuluu. Tai siis Inspirationille. "Äänestys". Mutta vain, jos olet sitä mieltä! Ei mitään ketjukirjettä jonnekin twitteriin tai facebookiin. :S

Näihin mietteisiin viikonloppusauna lämpiämään. :)


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hepsia Kepsis! Kävin lueskelemassa ja vastaan viestiisi illan kuluessa,meni aika kun päivittelen nukkekoti osiotani!
Kävin äänestämässä. Tosi epäreilua tuollainen kieroilu näissä äänestyksissä. Minä pidän tästä blogistasi ja tietenkin äänestin sinua.

Mukavaa viikonloppua sinulle.
Vilimarika sanoi…
Enkuli, elä muuta virka! Itse haluan tietää oikeasti sen, kuinka blogiani arvostetaan ja sitä, mitä teen, eikä niin, että kunhan äänestetään tietämättä edes, onko täällä koruja ja kortteja ja hyviä juttuja vai mahdollisesti jotain kriminaalia toimintaa, ihan kökköjä juttuja tms. Mutta jokainen tavallaan.

Kiitos äänestäjille!