Unikkotunnustus jatkaa matkaa sinulle


Kaunis Unikkotunnustus ilahduttaa tänä päivänä minua ja toivon mukaan valitsemiani 10 bloggaajaakin. Kiitos paljon "Miss Bubble´s lifestyle".

Haluan antaa tämän vaikka jokaiselle teistä, mutta valittava olisi vain 10. 
Vaikea valinta... 

Päädyin lopulta seuraaviin vakituisestilukemiini blogeihin. Olkaa hyvä, tässä teillekin tämä unikkotunnustus!


Lisäksi haluan kiittää jokaista, jonka mielestä blogini on ansainnut tunnustusta! Jokaista teistä, joiden mielestä blogini on ansainnut paikkansa tässä yhteiskunnassa lifestyle-blogien joukossa! 
Syy siihen, miksi tällaista kiitollisuutta tunnen tänään ei johdu yksistään tästä unikosta, vaan... Noh, kerron siitä enemmän sitten, kun se on ajankohtaista. ;)

Sanattoman kaunista maanantaita!

Viltsu

Kommentit

Tiinanaskartelut sanoi…
Kiitos ihanasta Unikkotunnustuksesta! Laitoin sen blogiini postaukseen. Yritän vielä, jos saan sen sivun reunaa:)
Unknown sanoi…
*Sanattoman hämmentyneenä katselen saamaani tunnustusta,-mutta siitä kuitenkin erittäin kiitollisin mielin*

Tämä menee jakoon, vaikka en taida itse saada 10 kasaan joille voisin tämän jakaa, mutta yritän kuitenkin.*peukku sille*

Ilahdutti suunnattoman paljon näin sateista päivää.
Susanna sanoi…
Kiitos Ystäväinen Viltsu tästä ihanasta tunnustuksesta!! Täytyy sanoa, että tämä on kyllä harvinaista herkkua ;) Kivaa päivää sulle!
Manumiina sanoi…
Paljon kiitoksia! Aina tällainen tunnustus ilahduttaa mieltä :)))
Olen vaan hirveän huono jatkamaan näitä - valitettavasti.
Käyn usein vierailulla blogissasi, mutta kommenttien kirjoittaminen jää useimmiten; eikö tätä kutsuta "kummittelemiseksi". Yritän jatkossa olla vähän vähemmän "kummitus" :)
Vilimarika sanoi…
Kiva että olen saanut ilahduttaa teitä kaikkia. :) Ja Manumiina, samalla tavallahan sitä itsekin "kummittelen". ;)
Anitta sanoi…
Kiitos kaunis tunnustuksesta, toki pidän ja arvostan tunnustusta. Olen siitä otettu että joku arvostaa minunkin blogiani niin että antaa tunnustuksen. Olen jo varmaan toista vuotta sitten lisännyt blogini sivupalkkiin ilmoituksen että blogitunnustukset ovat arvokkaita, mutta ethän haasta minua, kiitos.
Minä voin antaa tunnustuksen kaikille, koska kyllä tässä blogin pitämisessäkin on oma hommansa kaikilla, ja jos on vielä perhettä ja työt ym.ym.
Kiitos kuitenkin Marika sinulle, arvosta sinun blogiasi ja antamaasi tunnustusta. Jatketaan harrastusta 8)
Tuula sanoi…
Kiitos! Kukkia kaipasinkin! :D
Vilimarika sanoi…
Joskus tohkeissani saatan haastaakin sinut, mutta silloin saat suoraan kieltäytyä ja sanoa, että sori, ei käy! :) Sitä kun kymmenellekin antaa lahjan tai haasteen, saattaa vahinkojakin sattua ja tulla vääriinkin blogeihin, siis sellaisille, jotka eivät niitä halua. Mutta ONNEKSI kaikki sellainen on AINA vapaaehtoista! Siispä kukaan ei saa loukkaantua, jos ei toinen jatkakkaan haastetta. Ihan omalla ihanalla taitavuudellasi nyt sen tunnustuksen sait ja totta, että jokainen sen saisi oikeasti. Sitäpä minäkin mietin, mutta rajasin tällä kertaa pyydettyyn kymppiin. Toisella kertaa toisille sitten. ;)
Anitta sanoi…
Heh heh. Kiitos ihanasta viestitä myös blogissani. Eipä haittaa. Otan sen kunnianosoituksena, tunnustus on oikeasti kunnia-asia. Kiitos vielä siitä. Ihanaa viikon jatkoa sinulle!
Liisa sanoi…
Kiitos vielä tästä tunnustuksesta! Nyt sain aikaseksi tämän jakaa vihdoin eteenpäin.
Kiitos kovasti! :)