Siirry pääsisältöön

Laukkukoru

Tarvitsin itselleni laukkukorun ja olihan sellainen jo minulla ennestäänkin, mutta niin ruma! Ruman siitä teki se, että siinä oli kuvan tilalla erään firman mainoslogo. Todella mauton, tyylitön ja ankea. Valkea pohja, jossa kirkkaanpunaisella teksti ja se logo. Kuulostaako houkuttelevalta?! 


Koska askartelu on intohimoni ja koska erilaiset tarvikkeet pysyvät kädessäni, arvatenkaan en mennyt ostoksille, vaan istahdin verstaan tuolille ja otin eteeni sen rumiluksen. 
Lopputulos on tässä!
Ihan ekana peitin logon, sitten aloin peittää peittojälkiä ja "rakentaa" haluamaani kuvaa ja taustaa.


Tokihan ruusuja! Kaunis kuin ruusu, mutta ne piikit ruusun varressa... Sillä on merkitystä minulle. 
Tietysti perhonen! Hento, herkkä olento, joka nousee siivilleen. Vapauteen! Korkeuksiin! Taivaaseen!
Ehdottomasti kultaa, blingiä ja timantteja! Luksusta täytyy olla! 


Laukkukoruissa on se hyvä puoli, että tuohan kääntyy puolelle jos toisellekin, eli kätevä peli ottaa käsilaukkuun mukaan ja käyttää missä tahansa, missä on pöydän nurkka. Ei enää laukkua sylissä, tuolilla tai karmeaa! LATTIALLA! 


Tässä vielä se idea, jollet tiennyt, kuinka tällaiset toimivat. 


Nyt kelpaa! 

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…