Siirry pääsisältöön

Karkkilakkoilua


Karkkilakkohaaste loppuun käyty kunnialla. Lakkohan kohdallani loppui jo muutama päivä sitten virallisesti. Sen kunniaksi olikin huippua käydä Murusen kanssa hemmottelupäivää viettämässä. 
Hieman shoppailua, espanjalaista ruokaa punaviinin kera alkupaloineen kaikkineen ja leffaan, jossa tikkari ja cappucino-mariannet.Taisinpas syödä 2 mariannea leffan aikana, joten kotona on herkkuja vielä pitkäksi aikaa!  Suosittelen sekä Cappucino-Marianneja että tuota leffaa, "Silmäterä" ! Yllättävä, puhutteleva ja upeaa näyttelijäsuoritusta! Minä, joka EN katso suomalaisia elokuvia... En, ennen tätä leffaa. :) Seuraava suomalainen onkin jo tiedossa. 

Tällaisia hetkiä kun saa kokea joskus, jaksaa pitkälle! 

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…