Vaihtokuori vaihtuu jo!

Tässä tovi sitten postittelin vaihtari-askartelutarvikekuoren ensimmäiselle osallistujalle ja nyt se jo on matkalla numero kakkosellekin. Pyysin laittamaan blogiosoitteenne kuoreen mukaan, jotta voisimme kipasta toistemme luona blogivieraina, mutta eihän se pakollista tietenkään ole! Sääntöjä ei muutenkaan hirveästi ole, vaan enemmänkin joustavuutta. Halusin että vaihto olisi kivaa ja antoisaa, eikä työlästä ja vaikeaa. Siispä sovellettaen, kivaa pitäen ja vaihto sujuvasti toteutuen jokaisella on kivaa. Eikös vain?!

Se, miksi itse haluan seurata vaihtojen edistymistä, ei johdu mistään kyyläämisestä, vaan minusta on kiva nähdä, minkälaisia pieniä vaihtoja syntyy ja saahan jokainen varmasti jotain itselleen. Se on vähän niinkuin pikkujoulut tai jokin muu sellainen, jossa jokainen antaa pikkulahjan ja saa samalla itselleen. :) Se on hauskaa ja sitä on kiva vertailla, että mikä sun paketissasi oli ja mitä sä annoit. Pikkujouluista eroten, että itse jokainen päättää lahjansa suuruuden tai pienuuden ja valitsee kääreettömistä lahjoista, mitä ottaa, mitä ei. Kasaa oman kokonaisuutensa itse. Kuin irtokarkkikaupassa pussiin. :)

Tokihan itse laitoin sinne paljon kaikenlaista, mutta periaatteessa niinkuka tahansa muukin voi ottaa vaikka kaikki ja laittaa kaikki uutta. En minä siinä ole se ainoa, joka voi saada paljon uutta! Sitäpaitsi mistä minä sen tiedän, jos vaikka "karkkipussissani" onkin suurin osa omiani palautuksena?! Sehän tässä "vaarana" vaihtoemolla on. Mutta sellaistapa laitoin, minkä huolisin vaikka takaisinkin, joten jää nähtäväksi. :)

Omat vaihtarini esittelinkin jo aikaisemmin, mutta tässäpä linkki suoraan Apriksen vaihtoon. Pääsette ihastelemaan numero 1:n karkkipussia/pikkujoululahjaa. :)

"APRIS"


Kommentit