Vaihtokuori elo-syyskuussa käyntiin!

Kirje vaihtokuoreen osallistuneille: 

Hei!

Kiva, kun ilmottauduit mukaan Inspis-vaihtokuoreen. 
Nyt olen saanut kaikkien osoitteet kerättyä ja kuoren kasattua. Kuoresta tuli A5-helpostikuoren kokoinen. 
Laitan kuoren postiin tulevan viikon aikana!

Kuoressa on tarvikkeita askarteluun. Sen verran kokoa kuvilla ja papruilla jne, että postikorttikokoiseen korttiin sopivat hyvin, mutta voi toki käyttää atc:ssakin tai vaikka scräppäyksessä tai missä vain. Osa isompaa, mutta ei mitään hurjan pientä. 

Siellä on papereita, nauhoja, tarra-arkki, kiiltokuvia, leimakuvia, scräppikuvioita... Laitan tarkempaa erittelyä jossain vaiheessa blogiini ja listan kuoreen mukaan. 

Kun saat kuoren vuorollasi, voit ottaa sieltä ihan mitä itse haluat, mutta vain niin, että saman verran laitat takaisinkin omistasi! Katsothan, että taso säilyy sinulta eteenpäin lähtiessäkin samanlaisena. Vaihdon ajatus on, että saat kivaa, mitä haluat ja toisetkin saavat kivaa, mitä haluavat, eikä siis "Ei kuoressa ollut kuin roskia". Tästä syystä tuotteet olkoot oikeita askartelutarvikkeita, stanssattuja kuvioita, leimattuja kuvia tms, ei ns kierrätystä lehtileikkeinä tms. 

Vaihdokkisi ei tarvitse olla samaa aihetta. Esim. voit vaihtaa nauhan paperiarkkiin tai tarra-arkin haaraniittipakettiin. Voit vaihtaa paperikukan korttikuvioon tai nipun leimakuvia nippuun pitsejä. 

Laitan kuoreen 10 ruutupaperiakin. Sinun on yksi niistä. Kerro paperille, mitä otit ja mitä laitoit tilalle. Kerro myös blogiosoitteesi. :)

Kun olet vaihdon suorittanut, toimita kuori hyvin suljettuna postiin ja oikealla määrällä postimerkkejä varustettuna 5 vuorokauden sisällä. Ilmoita minulle välittömästi, jos esim. sairastut tai estyt muusta syystä toimittamasta kuorta eteenpäin 5 päivän sisällä! Kuoren saaja kun saattaa tuskastua odottamaan ja turhaan pelkäämme muuten kuoren hukkumista. 

Mitään tiukkapipoja ei olla, eikä nirsoja ja töykeitä. Saa kysyä, jos jokin askarruttaa mieltä! Saa ehdottaa nyt heti vielä muutoksia ohjeisiin. 

Eli lyhyesti sanottua:
 OTA MITÄ OTAT, 
LAITA SAMA MÄÄRÄ SAMANLAATUISTA TAKAISIN, 
KIRJAA VAIHTOSI PAPERILLE JA SUJAUTA KUOREEN, 
POSTITA VIIPYMÄTTÄ KUORI SEURAAVALLE!
Olisi kiva nähdä, mitä vaihdoit ja mihin. Julkaisetko kuvia blogissasikin?!

Viestin lopussa on nimimerkki, nimi ja osoite henkilölle, jollekka toimitat vaihtokuoren sinun jälkeesi. 


Tässä arvottu vaihtojärjestys:

Vilimarika->
1. Apris
2. Riina
3. Phedra
4. Maca
5.  Susanna
6. Texu
7. Paula
8. Katja
9. Tuikku
->
10. Vilimarika


Vaihtelemisiin ja kiitos mukana olosta!
Viltsu



Hei te, jotka ilmoittauduitte ja pääsitte 10 joukkoon elo-syyskuussa starttaavaan vaihtokuoreen. Nyt kaipailen edelleenosoitteitanne sähköpostiini, jotta voin aloittaa vaihtokuoren lähetykset ja osoitteiden arvonnat!

Osa teistä jo laittoikin osoitteen, mutta osa ei. Kaikki osallistujat laittakaas meilillä osoitteenne, jotta saan kopsattua ne sitten helposti hänelle, jolta kuori lähtee juuri sinulle! Ja vaikka siis osoitteesi olisikin kenties jo minulla jostain aiemmasta, olisitko kiltti ja toimittaisit sen nyt tätä varten, koska todellakin aijon kopsata suoraan sen jotten mokaa mitenkään kenenkään kohdalla. :)


1. Vilimarika (osoite toimitettu)
2. "Paula" (osoite toimitettu)
3. "Apris" (kuori alkupuolelle hänelle!) (osoite toimitettu)
4."Susanna"(osoite toimitettu)
5. "Maca" (osoite toimitettu)
6. "Riina" (osoite toimitettu)
7. "Teea K." (osoite toimitettu)
8. "Tuikku" (osoite toimitettu)
9. "Phedra" (osoite toimitettu)
10. "Katja" (osoite toimitettu)

EDIT! Onhan minulla nyt jo niin monen osoitteet, että enköhän minä yhden osaa oikein kirjoittaa käsinkin. :D Joten alan kuoren kasaamiseen ja arpomispuuhiin... Muta en nyt, kun on yö ja huomenna olen reissussa, mutta viikonloppuna!!!


Kunhan osoitteet saatu, alan arpomaan ja kuorta kasaamaan postiin. 

Kommentit

Unknown sanoi…
Laitoin eilen osoitteen :)
Vilimarika sanoi…
juu, tallennettukin jo. :)
Vielä puuttuu osa, joten odotellaan rauhassa ja palaillaan astialle, kunhan aika on sopiva.