Siirry pääsisältöön

tuunauksen tuunaus atc

Huh huh. milloinkahan itse olisin tyytyväinen tämän kortin kohtaloon? 
No, katsoppas, kun aikojen alussa tein atc-kortin, joka mielestäni oli kiva. KIVA?! mitä ihmettä? Kiva ei kelpaa kellekkään! Pitää olla jotain muuta, kuin KIVA!
Tahdoin kivasta tehdä ihanan!

tuunasin ja tuunasin ja atc-kortti sai uuden pinnan. Enkeleitä ja koukeroita. Jotain pientä. No, joo... menettelee... Joten laitoin vaihtoon vapaaksi. Menettelee?! 

Edelleenkin olen sitä mieltä, ettei menettelee ole sen parempi kuin ihan kiva. Siispä tuunattu kortti päätyi tänä aamuna jälleen verstaalleni ja aloin tuunaamaan jo tuunattua korttia. 
Nyt voin sanoa, että on HYVÄ!


Kiekuran päällä kujeileva kukkasydäntä heilutteleva pikkuenkeli näyttää juuri siltä kyyhkyineen, että jotai hänellä on mielessä!


Ja kun hieman pyytää enkeliä heilauttamaan sydäntä pitelevää kättään, hahaa! Siellähän se kaveri olikin piilossa! 


Kommentit

Varasin sinulle Lunan, Suloisen myrkynkeittäjän ja Joutsenlampi kortit. Tilalle ottaisin Muistoja, Kirkon mustalammas ja Jää kimmeltää kortit jos ovat vapaina.

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…