Siirry pääsisältöön

tuunauksen tuunaus atc

Huh huh. milloinkahan itse olisin tyytyväinen tämän kortin kohtaloon? 
No, katsoppas, kun aikojen alussa tein atc-kortin, joka mielestäni oli kiva. KIVA?! mitä ihmettä? Kiva ei kelpaa kellekkään! Pitää olla jotain muuta, kuin KIVA!
Tahdoin kivasta tehdä ihanan!

tuunasin ja tuunasin ja atc-kortti sai uuden pinnan. Enkeleitä ja koukeroita. Jotain pientä. No, joo... menettelee... Joten laitoin vaihtoon vapaaksi. Menettelee?! 

Edelleenkin olen sitä mieltä, ettei menettelee ole sen parempi kuin ihan kiva. Siispä tuunattu kortti päätyi tänä aamuna jälleen verstaalleni ja aloin tuunaamaan jo tuunattua korttia. 
Nyt voin sanoa, että on HYVÄ!


Kiekuran päällä kujeileva kukkasydäntä heilutteleva pikkuenkeli näyttää juuri siltä kyyhkyineen, että jotai hänellä on mielessä!


Ja kun hieman pyytää enkeliä heilauttamaan sydäntä pitelevää kättään, hahaa! Siellähän se kaveri olikin piilossa! 


Kommentit

  1. Varasin sinulle Lunan, Suloisen myrkynkeittäjän ja Joutsenlampi kortit. Tilalle ottaisin Muistoja, Kirkon mustalammas ja Jää kimmeltää kortit jos ovat vapaina.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…