Siirry pääsisältöön

Terveisiä kotoa

Vaihteeksi tervehdys kotoa. 


Olimme  lähdössä ulos ja laitoin mustan mekon päälleni. (Sen, mitä etsin aikaisemmin parin vuoden ajan!) ja kaulaani itse tekemäni musta-metalli-kaulakorun. Katsoin peilistä ja tuumasin, että korvakoruja vaille valmis. Murunen jo odotteli ovella, kun hihkasin, että tulen heti, kunhan saan korvikset korviini! Olin tekemässä korviksia asuuni. ;)

Tuollaiset niistä sitten tuli. Minulle, sopii kaulakoruuni. 
Jos haluat, voin tehdä samanlaisia eri väreissä. Ainakin valkoista, ruskeaa, tummansinistä, mustaa, keltaista,... Kerro mikä väri miellyttää, niin tokihan  tilaustyö-verstaalla alkaa kuhina. ;)3raidan ateriamme ei ihan minun lemppariani ollut, mutta Murunen siitä tykkäsi enemmänkin. Minä söin 2 raidan annoksen. Kermalohta, bataattimuhennosta sekä lampaankääpä-kermamuhennosta.


Mutta vatsaani rauhoittaakseni nautin sitten jälkkäriksi ihanan, lämpöisen juoman: Higher livingin Vitality. Makuina tulvahtivat niin appelsiini, kaneli, lakritsan juuri, vihreä mate kuin sitruuna ja maustepippuri.

Kommentit

  1. Minäkin olisin syönyt kaksi raitaa, bataattia ja lohta :).

    VastaaPoista
  2. Eli minun lautaseni. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…