Muistakeehan

No just joo! Meitsi kirjoitti sen linnun oksu-tarinan ajoissa ja julkaisin. Tänään selvisi, ettei se ollut tullutkaan blogiini! ONNEKSI blogger tallentaa kirjoitukset, joten teksteistäni sen löysin ja NYT ihan aidon oikeasti julkaistu taas. Pahoittelen teknistä vikaa.

Atc-tuunailua on käynnissä ja retkuilua kylillä. Meillä kun on kesäloma menossa parhaillaan, niin retket ovat helpommin järjestettävissä ja teemme kaikkea kivaa, mitä ei sit Murusen ollessa töissä voida tehdä. sitten vaan hankitaan rahaa elämiseen ja maksetaan laskuja. Nyt kuitenkin ilo irti otetaan sen mitä voidaan!

Tänäänkin ilo irtosi ja sain kummipoikanikin syliini. :) Yhden niistä kaikista kummilapsistani... Huomenna sitten enemmän näistä tämän päivän retkistä. Vaikkapa se, miltä näyttää satumainen umpeen kasvanut kanava. ;)

Nyt kuitenkin muistuttelen teitä parista kolmesta asiasta. 

1) Minä olen saanut osoitteet kasaan vaihtokuorta varten ja kuori alkaa olla kasattu, joten tarkkailkaapas sähköpostianne! Saatte sitä kautta osoitteen, johon toimitatte vaihtokuoren ja listan, missä järjestyksessä kuori liikkuu. :)

2) Inspishaasteen huikea 2kuukauden kierrätys-haaste on päättymässä elokuun lopussa. Vielä kuitenkin kerkeät mukaan!
Tätä ihanuutta tavoitellaan Inspishaasteessa!
Pääset haasteeseen tuolta ylhäältä, blogin nimen alla olevasta Inspishaaste-alasivulta. 

Palkinnon on sponsoroinut 


DT-pestissä ovat Apris sekä 


ja minä itse tietenkin. 

Muistathan, että sponsoreiden toiveesta vain suomalaiset osoitteet voivat osallistua arvontaan, mutta vaikket arvontaan osallistuisikaan jostakin syystä, aina saat tulla mukaan haasteeseen! JA DT-ksi tai sponsoriksi! Sitä en ole estänyt! 
DT:t saavat pienen lahjan kiitokseksi pestistään. :)

Muistathan senkin, että vaikka osallistuisitkin arvontaan, muttet tykkäisi/tarvitsisi jotain osaa mahdollisesta voitostasi, ainahan sen voi myydä tai lahjoittaa pois! Tai vaikka arvot omassa blogissasi sitten. :D




Kommentit