Magneettien vetovoima


Urakka nimeltä suursiivous ja lastenhoito yhdistettynä kätköpurkkien tuunaukseen sekä peruskotihommiin on imenyt mehuni sille mallille, jotta jaksanko kirjoittaa tänään? Jaksan! totta kai! Ihan siksi, että saan hurrrjasti energiaa siitä tiedosta, että sinä luet blogiani! KIITOS!


 kerron tuosta  mehukatti-imeytys-ohjelmasta sen verran, jotta ihana kummilapseni oli piristämässä päiväämme ja sai taas nauraa vedet silmissä! Leikittiin taikureita, siipirikkolintuja, kettuja, susihukkasia, pellejä... Ja ihan hauskin oli, kun laitettiin reppu tenavan selkään... "Jaksatko kantaa tämän repun?" "Jaksan minä! " Ja samoin tein tömpsis ja piltti nurin selälleen. :D Anteeksi, mutta se vaan nauratti, kun reppu ja maan vetovoima olikin liikaa! 

Meillä tehdään hurjasti kätköpurkkeja nyt niistä, mitä ollaan saatu sinultakin. :) Tulossa on hyvin pian hulvaton savolaispila. ;D  Kuka sanoikaan, ettei ole mitään tekemistä, kun ei uusia kätköjä ole tullut?! :D


Tekasin yhdestä kivasta purkista jääkaapin oveen kynäpurkin. Nyt on aina mustekynä ja paperiveitsi käden ulottuvilla! Kannesta tein atc-kortille telineen. Tuon voimaa antavan kortin sain joskus Kotilaiskalta ja kuten lupasin, se on ollut koko ajan esillä!




Muita magneettijutskia on mm. APU-KISSA, joka antaa ensiavun pizzanälkään. 


Hieman asiallisempaa...


Omatekemäni magneetti kivestä...


Hieman totuuksia tämän talon väestä...


...Ongelmansa kullakin, niin myös meillä. ;)


Jaa-a... Minäkö hienohelma? Hempukka? Ehei.. Olen oikea prinsessa!


Ettäs tiedät!


Pieniä haaveita ja kauniita asioita... Sitä meidän ajatusta. 


Sauna, kipeiden lihasten paras paikka.


Haaveileva merenneito tähtitaivaan alla. 

Tällaisia magneetteja. 

Pian saat lukea myös tuotetestauksesta! ;)

Kommentit

Tuikku sanoi…
Kivoja magneetteja on teillä :) onnea jo näin etukäteen uuden asunnon saannin johdosta...sulla on mukava sit askarrella kun saat oman askarteluhuoneen,uusia ideoita syntyy takuulla roppakaupalla :) :)