Itkua, alemyyntiä ja atc-vaihtoa


Herkkyyteni huomaa mm. unistani tai siitä, että netissä leviävä USAlainen mainos sai kyyneleet silmiini. Toisaalta, voiko sitä videota edes katsoa kyynelittä? Mietin, että olisihan se kiva täälläkin julkaista, mutta kun lukijoistani en kaikista tiedä, kuinka herkillä te olette tai miten reagoitte mihinkin, niin mietin, jättäisikö näyttämättä sitä. Tänään kuitenkin tulin siihen tulokseen, jotta itketän teitäkin, mutta vain sinun itsesi niin halutessa. 

Huomaa, että kyseessä on tehty opetusvideo, eikä kyseessä ole oikea tilanne. Muta huomaa sekin, että tämä tilanne on totuudenmukainen ja perustuu tosielämään. Usassa lapsikuolleisuus helteessä on huolestuttavaa luokkaa! Asia kuitenkin on sellainen, että myös meillä tätä kannattaa miettiä. Ei mikään ihme Suomessakaan, että näin tapahtuisi, JOS lapsi jätettäisiin kesäkuumalla autoon! Tai vastaavasti lemmikki! Ihan missäpäin maailmaa tahansa! 

Katso video omalla vastuullasi! Saattaa herkempiä itkettää tai aiheuttaa muita tunnelatauksia. 


Sitten vähän iloisempiin aiheisiin. 
Tänään saatiin kaikki omenat kuorittua ja pilkottua ja tehtyä soseeksi. Nyt kelpaa talven tulla omppujen osalta. Mutta vielä olisi karpalot poimittava, joten ei ihan vielä talven tarvitse tulla. :DMuutama atc-vaihto on tullut tehtyä, mutta nythän on pidettävä se tauko, koska en saa uusia tehtyä, kuin ihan ne muutamat, mitkä kerkesin jo luvata muualla. Mutta jo kerettyjä vaihtoja esittelen tässä. 

Ihana Enkuli ilahdutti minua lomansa jälkeen näillä korteilla. Tuossa keskellä on extrakortti, joka tulee saamaan paikkansa, kunhan se aika tulee. Mietin, että teenkö mä tärkeistä korteista art journalin vai taulun vai mitä, mutta jotakin tulee joka tapauksessa!  

KIITOS ENKULI!!!


Vikke ilahdutti atc:llä jonka surullisuus ja kauneus koskettivat minua. 

Oletko lukenut kirjeen? 
En tehnyt oikein. Anna anteeksi... Olimme kerran ystäviä.

Nuo sanat voisi kuulla tai sanoa menneisyydessä joillekin. Heille, jotka joskus olivat rakkaita, tärkeitä ja hyviä ystäviä. Heille, jotka kerran merkitsivät paljon. Ja toivottavasti minä heillekin. Kohtalo tai jokin kuitenkin saneli ajanjakson, kuinka kauan se ystävyys kesti ja koska päättyi. Jokaisella, joka on elämässäni ollut hetken tai toisenkin, on joka tapauksessa ollut tärkeä tehtävä. Heillä on aina muistoissani paikkansa. Jotkut muuttivat kauas ja ystävyys loppui siksi. Jotkut eivät kestäneet onneani ja iloani, joten mitä ilmeisemmin olivat vain tukijoitani vaikeina aikoina. Joidenkin kanssa väärinkäsitykset erottivat ja joidenkin kanssa muuten meni sukset ristiin. Kasvettiin erilleen. Yksi suurin erottaja elämässäni oli kaapista ulos tulo. ahdasta, pimeää kaappia en kestänyt. Mutta se maksoi myös paljon. syitä en etsi, en mieti asioita sen enempää. Kiitos heille, jotka kerran olivat tärkeitä. Myös täällä blogissa. 

KIITOS VIKKE!!! Korttisi on ihana!


Tässä vielä kuvaa yhteis-matskusta. Tuo punainen nauha on ihan yliveto! Olen haaveillut tuollaisesta, muttei ole ollut mahdollisuutta ostaa. Nauhat, etenkin pitsinauhat ja tollaset kukkanauhat ja kuvioleikatut nauhat ovat minulle arvokkaita, koska niitä ei ole juurikaan. On siis todella ilo löytää tällaisia aarteita kuorista! Ja samoin nuo vintage-kuvat ja kiiltokuvat! Vikken kirjekuorikin oli sellainen, että siitäkin teen atc-kortteja, koska oli niin upeasti leimattu! 

KIITOS VIELÄ!

Kommentit

 1. En uskaltanut katsoa linkkiä. Minä keskityn kaikkeen niin, että kun iltauutisten lukija nyökkää ja sanoo hyvää iltaa, minäkin nyökkään itsestään ajattelematta. Kiva kun kortit olivat mieluisat. Laitankin korvan taa tuon pitsiasian. Saat tästä alkaen mitä ihmeellisempiä sellaisia :D

  VastaaPoista
 2. Olipa koskettava tuo ystävyys kortti. Tekstejäsi on mukava lukea, kiitos niistä :)

  VastaaPoista
 3. Itkuhan siinä tuli vaikka kuinka yritin valmistautua videoon :( Kuinka ihmiset voivat olla noin ajattelemattomia?!?

  Mulle ei tulis mieleenkään jättää lasta taikka elukkaa kuumaan autoon, edes hetkeksi...

  VastaaPoista
 4. Enkuli: Sä olet ihana! :D ajatus siitä, että tervehdit uutisankkuria... ;D

  Taina: Kiitos!!! Ilo kuulla!

  Phedra: Se ajatus, että minä vaan käväsen nopeasti... Ei hemmetti!!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, kaunis ihminen, soisitko minulle hetkisen..
Mitä pohdit postauksesta tästä?
Entä yleensäkin blogini hedelmästä?
Jätäthän viestin lyhyen tai pohtien pitkään,
Mutta anonyymit haukut tosin eivät johtaisi mihkään!
Olkoon päiväsi sateenkaaren sävyinen, iltasi leppoisa, yösi tyyni.
Ja kun saapuu aamu uusi, jo sängyssä tuumi:
On Inspiksen Viltsu sun ystäväsi vanha taikka uusi.

Ystävyydellä kaunissieluiselle lukijalleni,
Viltsumari