Elokuun kauppakierros: sisustuskaupat

On minullakin haaveita. haaveita, joita ei ole tarkoitettukaan toteutuviksi. On kiva kierrellä nettikaupoissa ja katsella, mitä ostaisin tai miten sisustaisin kotimme, jos voisin. Ei ajatella nyt kuitenkaan mitään suuria kokonaisuuksia, kävisikö tuo ja tuo yhdessä kotiin, vaan ihan mitä kaikkea ihanaa nettiputiikeista löytyykään! Enhän minä ole ostamassa nyt mitään! Tuletko mukaani haaveilemaan? (Huom! sisältää tuotesijoittelua jolla ei ole sponsorien kanssa mitään tekemistä)



Olen haaveillut lintuhäkistä olkkariin kattoon. Laittaisin sinne viherkasvin kasvamaan ruukussa tai kynttilän palamaan syysiltoina. Ehkä virittäisin jouluvalosarjan talveksi. Lintuhäkki on vaan jotenkin niin ihana, symbolinen ja katseen vangitseva. voisikohan se ovi jäädä kuitenkin auki? Ja lintu siihen ulkopuolelle istumaan? Vaikka katolle?


Minusta erilaisuus on rikkautta. Värit ovat rikkautta. Se, ettei kaikki näytä samalta kaikilla. Minun kotini ei olisi lehtien palstoilta, vaikka rahaa olisikin. Voisin ihan hyvin ajatella vaikkapa tätä Room21:n valaisinta kotiini. Niin erilainen, niin upeat värit ja niin takuuvarma katseelle! Itseasiassa olisikos tuo helppo tehdä itsekin, jos sähkötöitä osaisi tehdä?! ;)



Oli surkeaa repiä vanhan kodin seiniltä pois kaikki sisustustarrat ja rutata ne roskiin. Minun itseni kätten työ joihin näin paljon vaivaa ja aikaa. Ei niitä voinut säästää. Ei ottaa mukaan. Mutta mukaan otan voittamani lintuoksan. :) 
Sisustustarrat ovat helppo tapa saada kotiin uutta ilmettä. Itse tosiaan tein aikaisemmin  ison puun ja lintuja sekä perhosia, kissan ja kukkia seinillemme, mutta eipä nuo niin hirveästi maksa ostettunakaan. Vaikkapa Cellbesin valikoimasta. Riippuu tietenkin siitä, mitä haluat. Meidän uniikit tarrat ovat historiaa ja seuraavaksi sitten se voittotarra.


Vaikken haluakkaan valkoista kotia itsellemme, haluan sinne näitä valkoisia rasioita/laatikoita. Yhden kynttilälaatikon sainkin jo hankittua VIITOSELLA! erään bloggaajan kirppikseltä. Minullakin on siis yksi jo olemassa. :) tulevaisuudessa varmaankin tarvitsemme lisää säilytyslaatikoita/rasioita, koska kaikki pikkuhile pitäisi saada siististi vaatehuoneeseen ja verstaani tulee laajenemaan, joten kuinkas siellä järjestys sitten? Jne Jne. aina on syytä ostaa valkoinen rasia! ;)

Tällaisia haaveita tällä kertaa. 




Kommentit

SatuKoo sanoi…
Mulla on vuosia sitten ostettu lintuhäkki parvekkeellamme ja siellä sisällä on kukkanen :) Taisin ostaa sen vieläpä alennusmyynnistä ja köyhdyin vain muutaman euron. Ihanan listan olet ehnyt.
Tuula sanoi…
Minä haaveilin suuresta puusta rappusiin... Tarran hinnaksi (teettämällä) 180€!! Hiukan oli liian kallis... Meillä on hyvin erityyli sisustaa, ja en tarkoita että kummallakaan huono.
Vilimarika sanoi…
Tuula, se puu kuulostaa ihanalta!

Mun silmiä hivelee valkoinen ja musta yhdessä, kuten suurimmassa osassa "kodinkuvalehtikoteja" on. Mutta nimenomaan juuri sen takia, että se on yleistä, en halua alkaa sisustaa siten itsellemme. En halua myöskään ihan valkoista siksi, että jotain jujua, väripilkkua pitää olla. Mutta väri mielletään usein kitch- tms maailmaan. Se ei myöskään tule kuuloonkaan! Ei mitään muovipöytiä tai pinkkejä kristallivalaisimia! Jos rahaa olisi, meillä koti olisi.. hmm.. taidanpa tehdä postauksen millainen se olisi. :) Kiitos vinkistä.