Siirry pääsisältöön

elokuun ikkunashoppailua

Kylläpä päikkärit onkin nautinto ihmisen elämässä. Muistan vielä sen ajan, jolloin en voinut edes ajatella nukkuvani päikkäreitä, koska se olisi vienyt yöuneni pois. Tai muistan sen ajan, jolloin kärsin vaikeasta unettomuudesta ja nukkumiseni oli maksimissaan 10-12 tuntia...VIIKOSSA!
Voitte siis kuvitella, kuinka suuri muutos tämä on, että nukun yöni hyvin ja nukun päikkäritkin vielä. Ah. Se on todellakin ylellisyyttä!

Muistan, kuinka päivän jaksoi ihan hyvin valvoa, mutta pari-kolme päivää parin tunnin yöunilla sai päänkin jo ihan sekaisin. Kaikki oli vaikeampaa, pelottavampaa, haastavampaa... Ei voinut ajatella selkeästi, ei voinut rentoutua, pelotti alkaa "nukkumaan", kun "tiesi" ettei uni tule kuitenkaan... Hermostutti, suututti, väsytti, voimat vähissä kaikin puolin... Itku oli herkässä! Nyt olen kiitollinen jokaisesta nukutusta yöstä ja jokaisesta päikkäristä. Vaikkakin tiedän, että suurimpia syitä uneliaisuuteeni ovat lääkkeet. (En käytä unilääkkeitä/nukahtamislöääkkeitä, mutta sivarit kipulääkkeissä väsyttävät). Tiedän myös sen, että elämänrytmini on tasaantunut menneisyydestä ja nukun senkin vuoksi. En pelkää, en valvo turvallisuussyistä, en stressaa. Minulla on ruokaa, lämmin, turvallinen ja puhdas ympäristö ja muutenkin hyvä olla. JOS valvon öisin, se johtuu kivuista tai painajaisista, joihin herään.

Mutta hei, unet on uneksittu ja nyt virkistysruiske nettisurffailulla!
Aloin etsiskellä omia suosikkejani äänestykseen, jossa etsitään vuoden parhaita nettikauppoja. Tässäpä muutama vastaani tullut erilainen kauppa ja omat valintani. Ja ei, yhtään mikään kauppa näistä ei ole tehnyt sponsorisopparia kanssani suuntaan taikka toiseen!

Vastaani tuli tällaisia hauskoja putiikkeja:

AKU ANKKA KAUPPA
Vaikka kaikki muu maailmassa muuttuisikin, Aku Ankka on ja pysyy! Pakko on tämä kauppa siis tuoda julki! Kaupassa on lehtien ja kansioiden lisäksi vaatteita, leluja, pelejä...
Minun suosikkituotteeni on "TÄSSÄ". (Aku Ankka olkalaukku!)


ALETALO
Juuri sellainen kauppa, jossa viihtyy pitempäänkin. Samassa sivustossa niin miesten, naisten kuin lastenkin hassuttimet, hyödylliset, tykätyt ja tarpeettomatkin tuotteet. Halvalla vieläpä kaikki!
Etusivulla jo törmäsin trendi-farkkulegginsseihin, jotka nykynuorison suosikkituote. Normaalihinta 60 euroa, mutta tämä kauppa myy 9 eurolla!
Minun suosikkeihini kuuluu "Kosketusnäyttökynäsetti".
Ok, on siellä oikeasti jotain sellaistakin, mitä mietin, jotta EI VOI OLLA TOTTA! Näihin kuuluvat mm. rasvamagneetti, joka poistaa rasvan ruuasta tai terapeuttiset magneetit varpaisiin. Hyttyskarkoitin avaimenperä kulkisi kyllä kätsysti mukana vaikkapa kätköretkillä. ;)


ILMAPALLOKAUPPA
Joka lähtöön ilmapalloja!
Eri värejä, ei muotoja, eri kuvia...
Löysin suosikikseni "piparkakkutalon". :)

Kylläpä netti sisältää paljon erilaisia eri alojen kauppoja, joista jää hyvä mieli! Onko sinulla suosikkiverkkokauppoja? Jotain löytöjä?


Oma valintani: Paras ulkoasu
CANDYSHOP
Houkutteleva kosmetiikkakauppa.
Tutustu "TÄÄLTÄ"

Oma valintani: Paras valikoima
MANDRAGORA
Kahvi- ja teekauppa

Oma valintani: Paras asiakaspalvelu
HEIDIN KORTTIPAJA
Tutustu "TÄÄLTÄ"


Oma valintani: Parhaat toimitustavat
ECOSTO

Tutustu "TÄÄLLÄ"

Kommentit

Manumiina sanoi…
Kiitos! Löysin blogisi kautta Heidin korttipajaan. Luulenpa tekeväni seuraavan askartelutarviketilaukseni sieltä.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.