Siirry pääsisältöön

ATC-tuunailua ja uutta

En yleensäkkään paljasta etukäteen yhtään mitään tulevista Inspis-haasteista ja niiden teemoista, mutta nyt voin sen verran paljastaa, että tein tänään syyskuun haastetta varten atc-kortin. ;) ajatelkaas... Olinpa reilu kun noin paljon paljastin. :D No, tosiasiassahan se ei auttanut teitä millään tavalla tulevan teeman suhteen, sillä Inspis-haaste ON paperiaskarteluhaaste ja se tarkoittaa sitä, että voi tehdä vaikkapa ATC:n tai postikortin tai decoupage-askartelua tai taulun tai rasian tai kirjekuoren tai kiiltokuva-arkin tai tai tai... Paperista on niin moneksi! Tuo atc, minkä tein, se siis tulee julki vasta syyskuussa. Lupaan, että se ON kaunis. ;)

Tänään juuri ihastelin erään blogin hurjan kaunista atc-kirjaa. Toisaalla taas hurjan kauniita postikortteja ja olipa myös jossakin blogissa ihan älyttömän ihastuttavia kirjoista tehtyjä juttuja. Siitäpä sainkin sitten idean laittaa teillekin jotain erilaista ohjetta, mitä paperista voi tehdä.

"PAPERITÄHTI"

Olkaapa hyvät!

Sitten niitä omia atc-korttejani, joita tänään tuunailin. Toivossa olisi, että vanhemmatkin kortit joskus löytäisivät uuden ja rakastavan kodin. ;)


Tämä kortti sai pari enkeliä ja koivun runkoja sekä uuden sävyn reunalle. 


Tiesitkös, että kyseessä on niitä harvoja 3D-kortteja, mitä olen tehnyt. ;)


Koulut alkavat pian ja sen vuoksi tämäkin kortti sai uutta pintaa. 
Pöllöt ovat viisauden merkki. Koulurakennuskin on ihan hyvä olla mukana ja hieman väriä koululuokkaan. Kynsilakalla sivelty pinta osittain.


Tämän kortin rouheus tulee revityistä reunoista.


Koukeroa, enkeli ja mielikuva tulevasta toisestakin enkelistä oikealta... Riittänee tähän tuunaukseen?

Sitten pari uutta atc-korttia näkevät päivänvalon. 


Devils & angels ovat vissiinkin tänään mielessäni käyneet. 
Asuntohakemuksemme uusinnan kanssa oli säätöä. Jo kolmannen kerran kuulimme, ettei meillä ole samaan firmaan hakemusta voimassa! Höpön löpön! Kerroin muutaman valitun sanan ja kappas, löytyihän se hakemus ja uusittiin ja muokattiin meille edullisemmaksi. Sitten soitti lehtimyyjä, joka väin väkisin kauppasi rikollisen hyvää lehteä. Sanoin kolmesti, etten voi tilata lehtiä, koska olen varaton ja se 80 euroa, minkä hän tahtoi, menee todellakin ruokaan ja muuhun pakolliseen. Sitten vielä jatkoi joten heippa ja luuri kiinni. Argh. Harvoin minulla pinna palaa, mutta nyt paloi ja näiden kahden asian takia ja koska tänään vaan oli vaikea kipuilupäivä muutenkin. Olenkin sanonut, ettei minun kanssani kannata inttää tai haastaa riitaa kipuilupäivinä, kun kipu iskee yli sietorajani. 
Siksi siis tämä kortti. 


ja kortin takana on runokin!


Jahas... että semmoinen päivä... Monsterin munia tarjolla. ;)
Uskokaa pois vaan, etten enää tällä hetkellä ole äreä. 


Joko minä esittelin aiemmin teille tekemäni kaulakorun?


Tämänhän tein ennen lomareissuja itselleni!
Koru on tehty Korttisirkuksen verkkokaupasta saaduista helmistä (sponsoripaketistani) ja muutama metallihelmi seassa. Sitten heloissa roikkuvat minulle tärkeitä asioita. Siellä on henkisyyteen ja valaistumiseen buddha, vapauteen lentänyt lintunen, jalat maassa menevä lisko sekä suuri ja mahtava, mutta herkkä ja arka norsu. Tokihan korussani voisi olla myös muita tärkeitä elementtejä, kuten kameli, ruusu, tiikeri, tikari, yms yms, mutta ei kaikkea samaan kuitenkaan. 

Tiedättekös, että kesäloma on meille vuoden kohokohta. On se!
Me säästämme kesälomaa varten. Me teemme suunnitelmat kesälomaa varten. Me otamme irti arjesta kesälomalla. Kesäloma on ihan se ykkönen! 

Kesälomamme on jokin reissu ja jonnekin, mistä kukaan ei löydä, kukaan ei saa kiinni ja missä mitään sivistystä ei ole olemassakaan. Se on meille tärkeämpää kuin mikään muu vuoden aikana. 
Tänä vuonna kesälomamme meinasi tosin jäädä unholaan, mutta onneksi saatiin vielä järjestymään kaikki parhain päin. Saimme kuin saimmekin kasattua reissua varten rahat kaikkeen olennaiseen, kuten ulkoiluhousuihini ja matkoihin. Ruuathan ostettaisiin joka tapauksessa, joten panostimme siinäkin retkiruokiin ja juomiin sen sijaan, että olisi ollut jotain kotona laitettavaa. Tuore kalahan tuli järvestä.

Nyt taas jaksaa vuoden eteenpäin!

Kommentit

Susanna sanoi…
Moikka! Hienoja kortteja! Voisinko vaihtaa sinulta "monsterin munia" ja "Devils and angels" Upeita!!
Vilimarika sanoi…
Kiitos! Toki vaihdan! Kiva saada ne maailmalle ja sinulle. :)
Upeita kortteja. Minäkin ihastun tuohon Monsterin muniin.
Tanja sanoi…
Miten olis ATC-vaihto? Laita sanaa kiertämään myös muille, että haluaisin vaihtaa kortteja. :) Kiitos!
Vilimarika sanoi…
Tanja, profiilisi ei aukea tällä linkillä. :S Onnekseni taidan tietää, kuinka saan sinuun yhteyden... luulisin? Toki vaihdan atc:ta kanssasi! Ilohan se olisi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…