Siirry pääsisältöön

ATC-tuunailua ja uutta

En yleensäkkään paljasta etukäteen yhtään mitään tulevista Inspis-haasteista ja niiden teemoista, mutta nyt voin sen verran paljastaa, että tein tänään syyskuun haastetta varten atc-kortin. ;) ajatelkaas... Olinpa reilu kun noin paljon paljastin. :D No, tosiasiassahan se ei auttanut teitä millään tavalla tulevan teeman suhteen, sillä Inspis-haaste ON paperiaskarteluhaaste ja se tarkoittaa sitä, että voi tehdä vaikkapa ATC:n tai postikortin tai decoupage-askartelua tai taulun tai rasian tai kirjekuoren tai kiiltokuva-arkin tai tai tai... Paperista on niin moneksi! Tuo atc, minkä tein, se siis tulee julki vasta syyskuussa. Lupaan, että se ON kaunis. ;)

Tänään juuri ihastelin erään blogin hurjan kaunista atc-kirjaa. Toisaalla taas hurjan kauniita postikortteja ja olipa myös jossakin blogissa ihan älyttömän ihastuttavia kirjoista tehtyjä juttuja. Siitäpä sainkin sitten idean laittaa teillekin jotain erilaista ohjetta, mitä paperista voi tehdä.

"PAPERITÄHTI"

Olkaapa hyvät!

Sitten niitä omia atc-korttejani, joita tänään tuunailin. Toivossa olisi, että vanhemmatkin kortit joskus löytäisivät uuden ja rakastavan kodin. ;)


Tämä kortti sai pari enkeliä ja koivun runkoja sekä uuden sävyn reunalle. 


Tiesitkös, että kyseessä on niitä harvoja 3D-kortteja, mitä olen tehnyt. ;)


Koulut alkavat pian ja sen vuoksi tämäkin kortti sai uutta pintaa. 
Pöllöt ovat viisauden merkki. Koulurakennuskin on ihan hyvä olla mukana ja hieman väriä koululuokkaan. Kynsilakalla sivelty pinta osittain.


Tämän kortin rouheus tulee revityistä reunoista.


Koukeroa, enkeli ja mielikuva tulevasta toisestakin enkelistä oikealta... Riittänee tähän tuunaukseen?

Sitten pari uutta atc-korttia näkevät päivänvalon. 


Devils & angels ovat vissiinkin tänään mielessäni käyneet. 
Asuntohakemuksemme uusinnan kanssa oli säätöä. Jo kolmannen kerran kuulimme, ettei meillä ole samaan firmaan hakemusta voimassa! Höpön löpön! Kerroin muutaman valitun sanan ja kappas, löytyihän se hakemus ja uusittiin ja muokattiin meille edullisemmaksi. Sitten soitti lehtimyyjä, joka väin väkisin kauppasi rikollisen hyvää lehteä. Sanoin kolmesti, etten voi tilata lehtiä, koska olen varaton ja se 80 euroa, minkä hän tahtoi, menee todellakin ruokaan ja muuhun pakolliseen. Sitten vielä jatkoi joten heippa ja luuri kiinni. Argh. Harvoin minulla pinna palaa, mutta nyt paloi ja näiden kahden asian takia ja koska tänään vaan oli vaikea kipuilupäivä muutenkin. Olenkin sanonut, ettei minun kanssani kannata inttää tai haastaa riitaa kipuilupäivinä, kun kipu iskee yli sietorajani. 
Siksi siis tämä kortti. 


ja kortin takana on runokin!


Jahas... että semmoinen päivä... Monsterin munia tarjolla. ;)
Uskokaa pois vaan, etten enää tällä hetkellä ole äreä. 


Joko minä esittelin aiemmin teille tekemäni kaulakorun?


Tämänhän tein ennen lomareissuja itselleni!
Koru on tehty Korttisirkuksen verkkokaupasta saaduista helmistä (sponsoripaketistani) ja muutama metallihelmi seassa. Sitten heloissa roikkuvat minulle tärkeitä asioita. Siellä on henkisyyteen ja valaistumiseen buddha, vapauteen lentänyt lintunen, jalat maassa menevä lisko sekä suuri ja mahtava, mutta herkkä ja arka norsu. Tokihan korussani voisi olla myös muita tärkeitä elementtejä, kuten kameli, ruusu, tiikeri, tikari, yms yms, mutta ei kaikkea samaan kuitenkaan. 

Tiedättekös, että kesäloma on meille vuoden kohokohta. On se!
Me säästämme kesälomaa varten. Me teemme suunnitelmat kesälomaa varten. Me otamme irti arjesta kesälomalla. Kesäloma on ihan se ykkönen! 

Kesälomamme on jokin reissu ja jonnekin, mistä kukaan ei löydä, kukaan ei saa kiinni ja missä mitään sivistystä ei ole olemassakaan. Se on meille tärkeämpää kuin mikään muu vuoden aikana. 
Tänä vuonna kesälomamme meinasi tosin jäädä unholaan, mutta onneksi saatiin vielä järjestymään kaikki parhain päin. Saimme kuin saimmekin kasattua reissua varten rahat kaikkeen olennaiseen, kuten ulkoiluhousuihini ja matkoihin. Ruuathan ostettaisiin joka tapauksessa, joten panostimme siinäkin retkiruokiin ja juomiin sen sijaan, että olisi ollut jotain kotona laitettavaa. Tuore kalahan tuli järvestä.

Nyt taas jaksaa vuoden eteenpäin!

Kommentit

Susanna sanoi…
Moikka! Hienoja kortteja! Voisinko vaihtaa sinulta "monsterin munia" ja "Devils and angels" Upeita!!
Vilimarika sanoi…
Kiitos! Toki vaihdan! Kiva saada ne maailmalle ja sinulle. :)
Upeita kortteja. Minäkin ihastun tuohon Monsterin muniin.
Tanja sanoi…
Miten olis ATC-vaihto? Laita sanaa kiertämään myös muille, että haluaisin vaihtaa kortteja. :) Kiitos!
Vilimarika sanoi…
Tanja, profiilisi ei aukea tällä linkillä. :S Onnekseni taidan tietää, kuinka saan sinuun yhteyden... luulisin? Toki vaihdan atc:ta kanssasi! Ilohan se olisi!

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…