Violettejä lasihelmiä, vihreää medaljongissa ja kissoja kortissa

Päivän puuhiin on kuulunut kaupoilla käyntiä ja hyvää ruokaa ja juomaa. Ihanaa viettää laadukasta aikaa oman rakkaan kanssa ihan kunnolla, ilman työkiireitä ja väsymystä. 
Kävimme katselemassa kesämökkitarjontaakin, vaikkei se olekkaan ajankohtaista. Haaveilla saa. Se ei maksa mitään. 


Puuhailin myös tällaisen korun kasaan. Hopeanvärinen ketju välkehtii samanväristen pikkuhelmien kanssa kauniisti. Siihen kun lisätään tummanlilat lasihelmet ja auringonvalo sopivaan kulmaan, niin WOW-efekti on valmis!


Harmi kun kuvaan ei millään saa sitä oikeaa kimallusta ja kirkkautta. Kamerani on ihan hyvä,enkä sitä missään nimessä moiti,  muttei mikään valokuvaajien kamera kuitenkaan. Livenä näyttää sen oikean loistonsa tämäkin koru. 


Hauskaa muuten seurata, kun olen katsellut kirppiksiä ja muita nettikauppoja. Siellä myydään koruja ja korujen osia milloin milläkin vääristyneellä nimityksillä. 
Esim. HOPEAKETJU on yleensä hopeanvärinen ketju. 
KULTAINEN tarkoittaa kullanväristä ja TIMANTTI korkeintaan zirkoniaa, mutta todennäköisesti muovista timantin muotoon tehtyä koristetta. Muuten ihan kiva, mutta kun alan ostamaan jotain, vaikkapa ketjua, ostan hopeana todellakin oikeaa hopeaa, enkä hopeanväristä. Siksi on oltava tarkka siinä, mitä kirjoittaa ja mitä myy. Jos on nikkelitön, sitten se sitä on eikä kuten minulle vastattiin: "En mene vannomaan, kun ei ole tietoa, mutta uskoisin olevan nikkelitön, kun ei ole tullut palautuksia". Hmm.. Ei kiitos sitten. 

Tällaista tuli mieleeni tällä kertaa. 


Tilaustyönä tekeillä on tällainen vihreä kaulakoruriipus ja ketju. Ketjuun tulee vielä lukko ja riipukseen rengas. 


Tilaustyöstä tulikin mieleeni, että tein helmikorunkin kerran tilaustyönä. Onkohan minulla siitä kuva jossakin vielä? Hmm...


Tässäpä se. Tein pyynnöstä, mutta jäi sitten lunastamatta. Minulla siis seisoo tämäkin koru kotona.
Ja vihdoin atc-askarteluakin. Aiheena oli silpuista tehty kissakortti. Tämmöinen siitä tuli ja sinne se Macalle meni. :)



Kommentit

Marjut sanoi…
Kauniita olet taas tehnyt!
Oi että ovat kauniita. Kiitos rakas ystävä ihanasta nilkkakorusta. On pakko esitellä se blogissani. KIITOSSS
Susanna sanoi…
Kiva kissa-kortti ;) ja hienoja koruja!
Tuula sanoi…
Näen silmissäni sen upean violetin välkkeen. Nuo medaljongit on kauniita!!
Vilimarika sanoi…
Kiitos teille jokaiselle. Medaljonkeja saa inspiksen kaupasta ja myös tulossa sinnekin vihreänä ja kullan hohtoisena.

enkuli, hienoa, että koru miellytti. Tilaustöissä on aina oma haasteensa onnistua niin että minun ja saajan ajatukset kohtaavat.