Siirry pääsisältöön

Korulippaani aarteita


Korulippaani aarteita olen teille esitellyt ja tässä taas muutama lisää. 


Vaijerikaulakorun sain joltakin, mutten enää muista keneltä. Uusiokäyttöön tuo lähetettiin minule, mutta mielestäni se oli niin kaunis ja hyvässä kunnossa kokonaisuudessaan, etten raaskinut alkaa irrottelemaan mitään osia, vaan otin sen aarteekseni. Kaulakorutkin kun ovat intohimoni. Korut yleensäkin. 


Muistan tämän aarteen lähettäjän. Jipeltä sain nimittäin viime joulun alla ihania paketteja. Muistan, kuinka sovimme, että hän tekisi minulle mandalan joulukalenteri/joululahjaksi. Odotin siis vain ja ainoastaan mandalaa häneltä ja hämmästyin, siis positiivisesti, kun joulukalenterissa olikin tämä timantti-kristalli-aarre ja albumitarvikkeet. Jestas! Se ihastus, huokaus ja hurmio, mikä siitä tuli, kun katselin sitä sisältöä! Tästä tuli sellainen voiman antaja-kristalli minulle aarrearkkuuni. 
Tarina jatkui niin, että se Mandalakin tuli sitten joululahjaksi. :) Ja minä kun oletin yhden lahjan olevan tarpeeksi! Niin sitä yllättyy positiivisesti kun luulee tietävänsä. :D 


Korusarjoja ei montaakaan ole minulla, mutta tässä on yksi niistä mitä on. Kaulakoru ja korvikset samaa settiä. Käytän näitä juhlissa enimmäkseen. 

Kommentit

Nanna sanoi…
Kauniita koruja kaikki! Nuo vimpat on jotenkin ihan "sun näköiset" :)
Vilimarika sanoi…
:) Niin ovat. Ihan itte ne valkkasin kaupasta itselleni. :)
JIPe / EiJuPi* sanoi…
Hauska nähdä kristalli täällä, kivaa, että ilahduit kaikesta!

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…