Siirry pääsisältöön

Korulippaani aarteita


Korulippaani aarteita olen teille esitellyt ja tässä taas muutama lisää. 


Vaijerikaulakorun sain joltakin, mutten enää muista keneltä. Uusiokäyttöön tuo lähetettiin minule, mutta mielestäni se oli niin kaunis ja hyvässä kunnossa kokonaisuudessaan, etten raaskinut alkaa irrottelemaan mitään osia, vaan otin sen aarteekseni. Kaulakorutkin kun ovat intohimoni. Korut yleensäkin. 


Muistan tämän aarteen lähettäjän. Jipeltä sain nimittäin viime joulun alla ihania paketteja. Muistan, kuinka sovimme, että hän tekisi minulle mandalan joulukalenteri/joululahjaksi. Odotin siis vain ja ainoastaan mandalaa häneltä ja hämmästyin, siis positiivisesti, kun joulukalenterissa olikin tämä timantti-kristalli-aarre ja albumitarvikkeet. Jestas! Se ihastus, huokaus ja hurmio, mikä siitä tuli, kun katselin sitä sisältöä! Tästä tuli sellainen voiman antaja-kristalli minulle aarrearkkuuni. 
Tarina jatkui niin, että se Mandalakin tuli sitten joululahjaksi. :) Ja minä kun oletin yhden lahjan olevan tarpeeksi! Niin sitä yllättyy positiivisesti kun luulee tietävänsä. :D 


Korusarjoja ei montaakaan ole minulla, mutta tässä on yksi niistä mitä on. Kaulakoru ja korvikset samaa settiä. Käytän näitä juhlissa enimmäkseen. 

Kommentit

  1. Kauniita koruja kaikki! Nuo vimpat on jotenkin ihan "sun näköiset" :)

    VastaaPoista
  2. :) Niin ovat. Ihan itte ne valkkasin kaupasta itselleni. :)

    VastaaPoista
  3. Hauska nähdä kristalli täällä, kivaa, että ilahduit kaikesta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…