jeeeeeee

Pikaisesti postaus. Pitää alkaa tekemään kaikenlaisia muitakin asioita, kuin vaan koneen ääressä istua. Aamupalan sentään söin ihan rauhassa. Tein jäämurskasta, banaanista ja 2dl:sta maitoa ihanan raikkaan banaani-maitojuoman ja siihen kaveriksi lämmitin juusto-kinkkucroisantin. Minulla ei enää nykyisin ole ruokahalua juurikaan ja pakolla on jotain syötävä, joten sen vuoksi yritän saada mahdollisimman monipuolista ravintoa helpossa muodossa. Lisäksi tuo banaani-maito on maukasta! Suositelen! Tehariin vaan kaikki surisemaan ja se on siinä!


Lupiineja kasvaa meilläkin nyt! Nimittäin Enkuli ihanainen lähetti pari lupiinipensasta atc-muodossa tännekin. :) Piristävä kukkaloisto tänne muovihuppujen sisälle. Ihmeen hyvin muuten kukat kasvavat siitäkin huolimatta, etteivät saa paljoakaan valoa! Pitääkin muistaa kohta ne kastella... 
Kiitos Enkuli ihanista lupiinikorteistasi ja kaikesta kukkaloistosta kuoressa muutenkin! Oli niin ihanaa se kaikki siellä, että näet pian ne korteissani. Kun vaan joutaisin taas askartelemaan paremmin.



Askarrellut olen kyllä, mutta hieman erilaista. Meillä ei tulostimessa ole vieläkään mustetta, joten en saa netin kautta mitään tulostettua. Korttikuvissa ei ollut niitä aiheita, mistä synttärisankari tykkää. Mietin vielä eilen illallakin, että minkähänlaisen kortin tekisin, kunnes keksin! Mähän voin itse piirtää korttikuvat!

Siitä se sitten lähti ajatus. Eilen en kerennyt, sillä käytiin viikonlopun sapuskat ostamassa. sipsejä, vaahtokarkkeja, valkoviiniä, kirsikoita, mansikoita, liivatelehtiä, suklaacookiesia, ... Mitähän kaikkea! Tuli kuulkaas kerralla koko kauppa meille mukaan! 

No joo.. Ei sentään ihan tavallinen viikonlopun mässyherkkusatsi ole! Ei todellakaan! Nyt oli vaan hommattava vermeet suurempiin bileisiin ja näitä bileitä varten on säästetty jo tovi jos toinenkin. Että voin kertoa, että tulemme herkuttelemaan ison porukan kera ja nauttimaan elämän juhlavista hetkistä ja vaikka ja mitä! Ei, ei tuo 4vee liity tähän. :D

Mutta tuo 4vee liittyy siihen, että tänä aamuna piirsin tuon kuvan valkoiselle paperille ja kehykset pro markereilla. Pari kiiltokuvasulkaa ja stanssattuja kirjaimia. Kyseiset vihaiset lintuset ovat tämän 4 vee:n lemppareita ja lempparilausahdus on JEEE!



Kortin sisäpuolella on stanssatuin kirjaimin kirjoitettu onnea ja sankarin nimi. Kirjaimet ovat osa koholla ja osa ei. 


Kommentit

tuula sanoi…
Siitähän se sitten lähti, hieno tuli;!
Kivan kortin olet tehnyt. Minulla on ollut kiireinen viikonloppu- En ole kerinnyt koneelle ollenkaan. Kiva kun kortit olivat mieluisia.
Vilimarika sanoi…
Enkuli, saat arvata kahdesti, olenko minä koneella vai onko postaukset ajastettuja. ;)