Siirry pääsisältöön

Inspis-kuvaleikki

Inspis-kuvaleikki kävi maailmalla heittämässä mutkan ja palasi takaisin kotiin. :) Niin on ruskettunut ja kasvanut, että. No heko heko. Uusi Inspis-leikki siis jälleen tässä!

Oikein arvannut ja seuraavan leikin laittava, ota tämä kuva mukaasi!
Hauraan lasin hajotessa
voit yrittää sitä korjata.
Mutta liian monta palasta
et koskaan saa takaisin laitettua.
Ja saumat, ne ovat aina olemassa.
-Vilimarika-
(Copyrights, en anna lupaa kopsata)Kommentit

Vilimarika sanoi…
Sepä se. :) Sinun vuorosi. :)

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…