Hyrskypottuja?!

Netti ja sen ihmeellinen maailma. Olen jo aiemmin jakanut hölskytyskurkkujen ohjeita ja napostellut niitä leivällä, ruokalautasella ja joskus ihan siltäänkin. Nyt törmäsin Facebookissa kaverin jakamaan ohjeeseen hyrskypotuista. Niin erikoinen nimi sai heti tarkistamaan mistä on kyse. Kannatti, sillä tätä ON testattava!

Jotta tekin saisitte sitä testata, laitan linkin sivustolle, jonka kaverinikin jakoi facebookissa.
Olkaatte hyvät: "Hyrskypotut".

Kuvaa ei vielä ole, koska en ole kerennyt tehdä näitä pottuja, mutta laitetaanpas vaikka tällainen piristys tähän lopuksi. Kesän herkkuja nämäkin.


Kommentit

Unknown sanoi…
Hmmm...lieköhän mun aiemmat kommentit tuleekaan näkyviin tai sit ne tulee anonyymisti, unohdin kirjautua sisälle :). No, minun kommenttini on tuohon mansikkakuvaan sitten se p..peli juttu ja jossa kerron olevan myös jäiset pallit :D. Mökkihöperö on nyt aivan sekaisin :). Mutta hyrskypotut on siis mielenkiintoinen tuttavuus, ehkäpä kokeilen joskus.
Vilimarika sanoi…
Ei ole tullut viestejäsi millään nimimerkillä. :/
Kotilaiska sanoi…
Olen itse hölskytyskurkkujen vannoutunut ystävä, ne on suorastaan himoruokaa ja toinen lempparini on tomaatti-sipulisalaatti ja kuinkas käykään kun kotilaiska kokkaa ja yrittää säästää tiskiä ensin hölskytyskurkun aineet kippoon + ohueksi viipaloitu sipuli ja hölskytetään, lisätään pari tomaattia siivuina, mustapippuria ja loraus öljyä ja sekotellaan varovasti niin nyt on kaksi lempparia sovitettu samaan kippoon ja seuraavana päivänä olivat viel parempii ku tekopäivänä.Nuo hyrskytyspotut näyttävät hyviltä ja meikäläinen heittäs sekaan viel sillisilppua ja ehkä viel keitettyjä pilkottuja kananmunia, joo se voiski olla hyvää tai suolasieniä jos ei sillistä pidä.Kiitos vinkistä
Vilimarika sanoi…
Hölskytyskurkkuja onkin ihana mussuttaa silloin tällöin, kun ne on kesän tuoreista avomaakurkuista tehty. Nam nam. Mutta suolaahan niissä on ja minä en suolaa kärsisi syödä, kun turvottaa heti, joten hyvin tarkka oltava.

Taidat olla samanlainen meidän kanssa tuossa tuunaamisessa. :) Monasti saa sanoa, jos joku ohjetta pyytää, että ei ole olemassa ohjetta, kun laitoin vaan mitä kaapista löytyi ja mittaamatta. ;)