Siirry pääsisältöön

Ei pöllömpi juttu

Tein eilen pölleröisen korun

Kaulakoru on upea antiikkitummennettu ja filigraani-korun kera. Pölleröinen hieman kirkkaampi hopean väri ja mustaa yksityiskohtina. 


Raaskinko mä edes tätä myydä?! 

Pölleröiset ovat olleet suosittuja ja kysyttyjä, eikä näitä ihan koko aikaa saakkaan tarvikkeinakaan. Lisäksi täysin uniikki koru muutenkin.Kommentit

Maca sanoi…
Ei todellakaan pöllömpi juttu, hieno koru! Vaihto sopii.Tee vaikka joku silppujuttu, jossa on eläin, esim. kissa.
Upea pöllökoru.

Haluan nilkkakoruuni pääväriksi turkoosin, mutta voi olla tietenkin muitakin värejä. Sielunsiskona osaat kyllä valita värit ja saat tehdä korun ihan oman mielikuvituksen kukaan. Laita koruun useampi riipus, buddha ja enkeli tietenkin. Tietenkin maksan sinulle vaivan ja helmet. Nilkan ympärys on 21 cm, joten siihen sopiva koru.
Ei todellakaan pöllömpi koru. Tosi kivan näköinen.

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…