Siirry pääsisältöön

69

69. Se maaginen luku. Haluatteko, että kerron teille taas jotain hyvin intiimiä ja henkilökohtaista? ai ette. Kerron silti! Kerron sensiksi, että tietäisitte, miksi tuo eriskummallinen luku tuli mieleeni tänään. Tai onhan se mielessä ollut jo ennemminkin, mutta kyllä tällainen keski-iän kynnyksellä oleva naispuolinen "lepakko" (vaikkei miespuolisia lepakoita olekkaan edes) voi unohtaa mainita asiasta... Nimittäin hyvät blogini lukijat! 69 lukijaa on nyt täynnä! Ihan huigeen mahtavaa! KIITOS! Ja sitä 70 lukijan määräähän tässä tietenkin odotetaan! Intopinkeenä ihan! Ja koska kyltymätön olen, tietenkin sadan rajaa lähestyessä se sata olisi ihan mieletön asia! Suorastaan hekumallisen ihana asia! Montakohan mikrokiksiä siitäkin saisi, kun sata lukijaa olisi täynnä? Saapa nähdä, saanko koskaan selville sitä. Mutta hei, kaikki te 69 ihkaoikeasti julkilukijaani, olette jokainen ansainneet henk.kohtaisesti kiitoksen! Valitettavasti en vaan voi sitä tehdä, koska teille ei ole kaikille yhteystietoja profiileissanne. Siispä... KIITOS SINULLE!

Ja koska olen kiitollisella tuulella, samalla kiitän muutamia muitakin...Tai itseasiassa saattaa samoihin osoitteisiinkin mennä tuplakiitokset... Nyt en ulkoa muista, onko seuraavista joku myös virallinen lukija vai viraton... Vai miten se meni.

Ihan ekana kiitän Murustani siitä, että jaksaa ja jaksaa kuin Duracell-pupu olla kärsivällinen ja kannustava ja ihailtavan rauhallinen ja aina tukemassa minua kaikkina myötä ja vastoin käymisinä. Eikä olla edes naimissa, joten ei voi laittaa senkään piikkiin sitä! ;) Ihan on vapaaehtoisesti oma itsensä. ;) Ei, en tarkoita sitä, etteikö naimisissa olevat olisi vapaaehtoisesti ihania. Äh, unohtakaa koko juttu.

Olen ollut kiireinen ja moni ihanuus, joita olen saanut, on jäänyt täällä näyttämättä. Olen kuitenkin kiitokset kertonut lähettäjille suoraan, joten se on hyvä se. Nyt kuitenkin esittelen ihanuudet, jotka olen saanut teiltä, lukijani. 


Susanna, sielun siskoni. Yksi suuresta "perheestäni". Hän ja hänen taikapallonsa. Juuri oikealla hetkellä, silloin, kun sain kuulla, että asiat ovat pahasti rempallaan ja huolta, murhetta ja pelkoa ilmassa. Sillä hetkellä Susanna ilmoitti tietämättään näistä asioista, että oli lähettänyt minulle postia. 

Se posti, jonka sain, oli häkellyttävän kaunista! 
Kuoressa oli kameli-atc, jota olin jo tovin haikaillut. (onko minulta tulossa sinulle vielä jokin kortti???)
Lisäksi kaunis kortti, jossa luki asioita, jotka saivat minut hymyilemään sekä kiittämään siitä, että Susanna on olemassa. 
Ja sokerina kuoressa vielä Susannan oma runokirja omin valokuvin maustettuna!
Luvan kanssa voin hieman vilauttaa teillekin sisältöä. :)


Suosikkirunoni kenties tuo vanha puurouva. Kaikki niin ihania! Ja ne valokuvat, taidolla ja sydämellä kuvattuja! 
Tämä oli kyllä upea yllätys ja juuri ajallaan! 
Kiitos Susanna!


Ihana lähetys oli Paulan atc-vaihtolähetyskin! Kolme kerrassaan romanttisen ihanaa pinkkiä karkkia tupsahti kera yhtä romanttisten kylkijäisten kotiini! 
Kerrottakoon sekin, että ihan uusi atc-korttien tekijä tuo Paula, joten taaskin todettava, että lahjakas syntyessään. :)

Kiitos Paulalle!


Tämän päivän posti olikin yksi kuori. Onneksi ei laskuja tai mitään muutakaan ikävää! 
Marja K. pitkästä aikaa atc-vaihdossa vuorossa ja samalla sain tilaamani teepuuöljynkin. Sitä kun tarvitsen ja kaupoista en ole löytänyt edullisesti. Pieni mainos siis sallittakoon, sillä itse tosiaan olen tyytyväinen täysin tuohon Oriflamen teepuuöljyyn. 
Marja K.n kanssa sovittiin, ettei sitä askartelusälää tule mukana, mutta lupasi jotain muuta sujauttaa kuoreen. :) Ja se muu oli ihana koru! Kaulakoru, jossa vaihdettava koriste. Saan vaihtaa sen ihan tilanteen ja mielen mukaan. :) 

Kiitos Marja K. 

Olenkohan nyt kaikki muistanut esitellä? 
Muistiini en luota enää yhtään. Se tekee mulle niin kurjasti temppuja välillä, että selkäänsä sietäisi saada. Siis se muisti. Miksi ihmiselle ei voi olla ladattavaa akkua tai jotain lisämuistitikkua tai mitä niitä ulkoisia kovalevy-härpäkkeitä onkaan?! Tarttesin tilata semmosen.

tilauksista puheenollen, tilaustyö tämäkin ja valmistui tänä aamuna. :)


Nilkkakorut ovat nyt olleet suosittuja. En kyllä ihmettele ollenkaan. 
Harmi vaan, ettei noita turkooseja cloisonneja saa enää mistään. :(


 Tällaista tällä kertaa. Ja kaikki vaan siksi, että 69 tuli mieleeni. Siis se lukijamäärä... ;)
Älkää nyt pervona minua sentäs pitäkö! Minua, viatonta, ujoa ja arkaa ihmispoloa joka hädin tuskin uskaltaa silmiin toista katsoa! Saatikka, jotta alkaa jotain ehdotella. Hui!  Äkkiä tuo luku pois ja 70 täyteen! Pliis! Pelastakaa Viltsu-Viaton ! :DKommentit

Kiki sanoi…
Sain omassa blogissani anonyymiltä noottia miten olen ollut pikkutuhma. Mussa on selvästi nyt kiinnittyneenä joku karma, kun minähän se olen se 69 :D
Vilimarika sanoi…
Kiki, teitä uusia on kaksi. en siis varmaksi tiedä, kumpi tuli 69:ksi. :)
Jos se sinä olit, niin sitten pikkutuhma luku todellakin kertoo jostakin. :D No joo... Ehkä se anonyymi oli kateellinen sinulle? Kuiva kausi tai jotain? ;)
Paula sanoi…
Kiitos kehuista :) Sinunkin kauniit korttisi tulivat eilen perille! Kiitos!!! ja onnea hauskasta lukijaluvusta :D

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…