Siirry pääsisältöön

Viikonlopun kuulumisia ja arvontavoittoja

Mansikka-raparperikiisseli on jäähtymässä. Illalla paistelen lettuja ja on siihen hilloakin kaveriksi. Ihana tuore chiapatta aamupalapöydän kruunaajana. Nam nam. 

Nappilajittelu käynnissä. Pilttipurkit täyttyvät yksi kerrallaan eri värisistä napeista. 
Nautin myös ihanuuksista, mitkä posti eilen toi. Kakkulehdet tarvikkeineen. Kauan odottamani tarvikesalkku tuli nyt vihdoin! Ihana pinkki laukku! Ja sain myös sabluunan, kukkamuotteja, lehtien tekoon puikon, ... Siinä se ilta meni täytellessä omaa ihanaa työkalupakkiani. ;D


Posti toi myös jo kuukausi sitten voittamani korut. Valitsin nämä kolme ihanaa kaulakorua. Tai siis voitin 50 euron lahjakortin korun tekijän tuotteisiin ja valitsin sillä sitten nämä. 


Usko-toivo-rakkaus-korun halusin myös, mutta en ole tykännyt koskaan niistä tavallisista. Tämä on minun näköiseni vastine sille. Tykkään kovasti!


Samoihin aikoihin voitin myös "Miss Bubble´s lifestyle"-blogin arvonnan ja sieltä tämän ihanan Iittalan vitriinin. Nyt sekin saapui postiin ja sieltä hain kotiin. Tuonne saan jemmaan kaikkein ihanimman korun tai jotain muuta aarteita. :) 

Nyt jatkan viikonlopun viettoa.
Rakkautta, lämpöä ja lasten naurua viikonloppuunne!

Viltsu


Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …