Viikonlopun kuulumisia ja arvontavoittoja

Mansikka-raparperikiisseli on jäähtymässä. Illalla paistelen lettuja ja on siihen hilloakin kaveriksi. Ihana tuore chiapatta aamupalapöydän kruunaajana. Nam nam. 

Nappilajittelu käynnissä. Pilttipurkit täyttyvät yksi kerrallaan eri värisistä napeista. 
Nautin myös ihanuuksista, mitkä posti eilen toi. Kakkulehdet tarvikkeineen. Kauan odottamani tarvikesalkku tuli nyt vihdoin! Ihana pinkki laukku! Ja sain myös sabluunan, kukkamuotteja, lehtien tekoon puikon, ... Siinä se ilta meni täytellessä omaa ihanaa työkalupakkiani. ;D


Posti toi myös jo kuukausi sitten voittamani korut. Valitsin nämä kolme ihanaa kaulakorua. Tai siis voitin 50 euron lahjakortin korun tekijän tuotteisiin ja valitsin sillä sitten nämä. 


Usko-toivo-rakkaus-korun halusin myös, mutta en ole tykännyt koskaan niistä tavallisista. Tämä on minun näköiseni vastine sille. Tykkään kovasti!


Samoihin aikoihin voitin myös "Miss Bubble´s lifestyle"-blogin arvonnan ja sieltä tämän ihanan Iittalan vitriinin. Nyt sekin saapui postiin ja sieltä hain kotiin. Tuonne saan jemmaan kaikkein ihanimman korun tai jotain muuta aarteita. :) 

Nyt jatkan viikonlopun viettoa.
Rakkautta, lämpöä ja lasten naurua viikonloppuunne!

Viltsu


Kommentit