Siirry pääsisältöön

Viikonlopun kuulumisia ja arvontavoittoja

Mansikka-raparperikiisseli on jäähtymässä. Illalla paistelen lettuja ja on siihen hilloakin kaveriksi. Ihana tuore chiapatta aamupalapöydän kruunaajana. Nam nam. 

Nappilajittelu käynnissä. Pilttipurkit täyttyvät yksi kerrallaan eri värisistä napeista. 
Nautin myös ihanuuksista, mitkä posti eilen toi. Kakkulehdet tarvikkeineen. Kauan odottamani tarvikesalkku tuli nyt vihdoin! Ihana pinkki laukku! Ja sain myös sabluunan, kukkamuotteja, lehtien tekoon puikon, ... Siinä se ilta meni täytellessä omaa ihanaa työkalupakkiani. ;D


Posti toi myös jo kuukausi sitten voittamani korut. Valitsin nämä kolme ihanaa kaulakorua. Tai siis voitin 50 euron lahjakortin korun tekijän tuotteisiin ja valitsin sillä sitten nämä. 


Usko-toivo-rakkaus-korun halusin myös, mutta en ole tykännyt koskaan niistä tavallisista. Tämä on minun näköiseni vastine sille. Tykkään kovasti!


Samoihin aikoihin voitin myös "Miss Bubble´s lifestyle"-blogin arvonnan ja sieltä tämän ihanan Iittalan vitriinin. Nyt sekin saapui postiin ja sieltä hain kotiin. Tuonne saan jemmaan kaikkein ihanimman korun tai jotain muuta aarteita. :) 

Nyt jatkan viikonlopun viettoa.
Rakkautta, lämpöä ja lasten naurua viikonloppuunne!

Viltsu


Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.