Siirry pääsisältöön

Sama asia eri tavalla

Vielä kesäkuun teemaa jatketaan ja samaa asiaa pyöritellään eri näkökulmista. Tällä kertaa kake-boxi pääsi valokuvaan ja valokuvaa muokkailtiin kolmeen otteeseen.

Kake-boxi=kaukosäädinpurkki, jossa kaukosäätimet tököttävät pystyssä pöydällä, eivätkä katoa sohvan sisuksiin. ;)Tämän kolmikon idea on havainnollistaa se tosiasia, että kuvankäsittelyllä saat tehtyä vaikka minkälaisia taideteoksia. Tämä setti tuli tehtyä kännykässäni olevalla tilatulla appsilla. 
Apps=ladattava ohjelma, sovellus.
Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …