Siirry pääsisältöön

Tehtyä


Kuvakollaasi muutamasta vanhemmasta joulukortista, mitkä Verstaan ajoilta. Vauvakortti uudempi. Korut uusia. tilaustyönä tehtyjä.


Kotilaiskan haasteeseen Pehmeys.
Kortin erikoisuus piilee nimensä mukaisesti kortin pehmeissä arvoissa, taikka materiaaleissa. 
Kaikki muu kortissa on pehmeää paitsi taustapahvi. 
kortissa kevät sulattaa lumen ja saa maan kukkimaan ja lehdet puhkeamaan pikkuhiljaa hiirenkorville.

Kommentit

MB sanoi…
kaunista sinä olet saanut taas aikaiseksi ja tuosta kortistasi pidän erityisen paljon, sillä pehmyt on myös minun olotilani nytkin.
Kotilaiska sanoi…
Ihana idea, oikeen tunnen tuon kortin pehmeyden, voi kun minäkin voisin rajoittaa runokorttini joskus käsittelemään vain yhtä sanaa, vaikka onhan sinulla sen lisäksi myös muuta teemaa runosta, mutta kuitenkin ihailen tällaista yksityiskohtaan pureutumista, pitääkin "uida sun liiveihis" ja kokeilla sun tyyliäs sekä Manumiinan runoon että Enkulin musiikkihaasteeseen ja taitaapa Kainiksellakin olla joku runohaaste, niin saan nekin tehdyksi eikä mee koko loma inspiraatiota odotellessa.
Olen kyllä lukenut kiitoksesi, kiitos vaan ja hyvä jos tykkäsit. Minulla itselläni on tuollainen ruskee pontso ja olen käyttänyt sitä tosi paljon (on jo tosi vanha) se on kesälläkin kiva ottaa mukaan jos menee jonnekkin illalla, lämmittää mukavasti eikä silti oo kuuma.Mun on tosin toista materiaalii sellast pörrösempää.Tein sillon myös tyttärelle siitä "pörrö" langasta turkoosin sävyisen tai olisko turkoosin sinisen ja se näkyy lojuvan varastossa käyttämättömänä että jos haluut sen niin voisin lähettää joskus. Mul olis muutama muukin juttu sulle tarjolla (vaate) niin laitankin niistä sulle meilii en täs viitti .
Vilimarika sanoi…
Mulla onkin iso kuppikoko. Sinne mahtuu kyllä. :D

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…