Siirry pääsisältöön

Tehtyä


Kuvakollaasi muutamasta vanhemmasta joulukortista, mitkä Verstaan ajoilta. Vauvakortti uudempi. Korut uusia. tilaustyönä tehtyjä.


Kotilaiskan haasteeseen Pehmeys.
Kortin erikoisuus piilee nimensä mukaisesti kortin pehmeissä arvoissa, taikka materiaaleissa. 
Kaikki muu kortissa on pehmeää paitsi taustapahvi. 
kortissa kevät sulattaa lumen ja saa maan kukkimaan ja lehdet puhkeamaan pikkuhiljaa hiirenkorville.

Kommentit

MB sanoi…
kaunista sinä olet saanut taas aikaiseksi ja tuosta kortistasi pidän erityisen paljon, sillä pehmyt on myös minun olotilani nytkin.
Kotilaiska sanoi…
Ihana idea, oikeen tunnen tuon kortin pehmeyden, voi kun minäkin voisin rajoittaa runokorttini joskus käsittelemään vain yhtä sanaa, vaikka onhan sinulla sen lisäksi myös muuta teemaa runosta, mutta kuitenkin ihailen tällaista yksityiskohtaan pureutumista, pitääkin "uida sun liiveihis" ja kokeilla sun tyyliäs sekä Manumiinan runoon että Enkulin musiikkihaasteeseen ja taitaapa Kainiksellakin olla joku runohaaste, niin saan nekin tehdyksi eikä mee koko loma inspiraatiota odotellessa.
Olen kyllä lukenut kiitoksesi, kiitos vaan ja hyvä jos tykkäsit. Minulla itselläni on tuollainen ruskee pontso ja olen käyttänyt sitä tosi paljon (on jo tosi vanha) se on kesälläkin kiva ottaa mukaan jos menee jonnekkin illalla, lämmittää mukavasti eikä silti oo kuuma.Mun on tosin toista materiaalii sellast pörrösempää.Tein sillon myös tyttärelle siitä "pörrö" langasta turkoosin sävyisen tai olisko turkoosin sinisen ja se näkyy lojuvan varastossa käyttämättömänä että jos haluut sen niin voisin lähettää joskus. Mul olis muutama muukin juttu sulle tarjolla (vaate) niin laitankin niistä sulle meilii en täs viitti .
Vilimarika sanoi…
Mulla onkin iso kuppikoko. Sinne mahtuu kyllä. :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…