banaanismoothie ja atc-korttien sekamelska


Friends are forever


Varikolla.

Kortissa tausta on saatua paperia. Kuvasta leikattu polkupyöräilijä ja reunassa teippiä. Yksinkertaisista ja vähistä matskuista tehty kokonaisuus. Otatko ompun? ;)


EMM-sarjaan kuuluva kortti seuraavaksi, mutta tämäkin jo siis vaihdettujen sarjassa.
Laihan ei tarvitse laihduttaa

Kortissa taustalla kirjasta sivu. Lehtikuvien kollaasi ja pitsikin otettu vaatteesta. Teippimittanauha on saatu pätkä rullalle kerittynä ja postitse lähetettynä minulle. :) reunat käsittelin copicilla. 


Meillä on nyt päivittäin hedelmien vitamiinit ja jogurtin kalsium saatu smoothien muodossa. Tänään aamupalalla siihen lisättiin pellavansiemenrouhettakin. Nam nam. Ja vatsa tykkää.


Hyla-versionahan me sitä tehdään. Ihan vaan maustamatonta jogurttia, banaani ja pellavansiemenrouhetta. Jos haluaa, voi lorauttaa hedelmämehua notkistamaan, mutta sitten tulee löysempää juomaa. Ei paha sekään. Sokeria, jos haluaa makeutta, mutta kannattaa jättää sokeri pois, ellei halua kaloreita lisää. ;)  Toki voi muokata maun mukaan, vaikka lisäämällä jääpaloja sekaan tai mustikoita. Ihan miten itse haluat. Täsä kahdelle tehdyssä smoothiessa oli siis...

Banaani-Smoothie 2 annosta
n. 4dl maustamaton hyla-jogurttia
1 keskikokoinen banaani pilkottuna
2 rkl pellavansiemenrouhetta
(1rkl sokeria)

Tehosekoittimella kaikki soseeksi ja se on siinä. Nautitaan heti lasista pillillä tai ilman.


Tein myös kesäisen atc-kortin.

Tämän kortin toivon tuovan iloa ja valoa, energiaa ja intoa teille kaikille! Rakastakaa! Nauttikaa kesästä! 
Päivän kukkaismuoti

Kommentit

Katja sanoi…
Tuo smoothie-ihastus me kyllä jaetaan. Tulee tehtyä nyt lähes joka päivä.
Kotilaiska sanoi…
Upeita kortteja monta! ja laihdutus juttu kun mun suusta, hyvä kun joku jaksaa siitäkin kirjottaa.Mun on tullu vissiin taas juotuu liian vähän kun viikonloppun osittaispaastosta huolimatta paino on ruvennu taas nousemaan pienen alamäen jälkeen.