Siirry pääsisältöön

Yhdeksäs sanahirviö-geimi

Yhdeksäs teema taikka tehtävä. Kansi oli eka. Vielä siis aukeamia tai teemoja tai millä nimellä haluatkaan ajatella, on tulossa kolme kappaletta. 
Tällä kertaa aiheena on ajatuksia jakava asia: 

AURINKO!


Aukeamallani aurinko näkyy väreinä ja kuvina. 
Se näkyy Intian maana.

Aurinko. 
Ihana katala aurinko.
Hyve vai pahe?
Valo.
Lämmin syli ja nautinto.
Kesä, unelmien lomamatka,
oma kulta.
Keltainen, oranssi vai kirkas valkoinen?
Tulipallo punainen.


O sole mio


Aurinko, aurinko lettuja paistaa.
Hyvä on auringon lettuja maistaa!

Tälläkään kertaa en tehnyt aiheeseen atc-korttia. 

Ajatuksena aurinko tuo mieleeni niin auringonpalvonnan kuin auringon välttelijätkin. Syystä tai toisesta kukin mitäkin. UV-suojat ja suojaamattoman ongelmat. Riskit ja vaarat. Lämpö, valo ja elintärkeä elementti. 

Aurinko on minulle apu kipuun. Lievittää sitä hieman. Piristää mieltä. Saa hyvälle tuulelle. Sulattaa maan.

Mitä se sinulle kertoo? 
Anna inspiraation viedä aurinkosi decoosi.


Tein atc-kortin erikseen, eri aiheesta. Nimittäin kevät. Kevät, kuinka se saa minut innostumaan. Nauttimaan väreistä ja kesän tulosta. Siitä, kun sininen soliseva puro virtaa lumen alta. ensimmäiset vihreät nurmen tupsut alkavat puskea itseään esille. Krookukset ja muut kevään ensikukkaset nostavat päätään vielä osittain jäisestä maasta. Valkeaa lunta siellä täällä hippusina. Jääpuikkojen tiputtelevat pisarat. Kaupoissa ensimmäiset tuoreet vihannekset ja hedelmät alkavat pian tulla tarjolle. Minun kevääni on värejä ja iloa. Siksi tämä atc-kortti.  "Kotilaiskan" haasteeseen.


Kommentit

MB sanoi…
Aurinkoista päivää sinullekin.D
Kotilaiska sanoi…
Kiva erilainen kevät kortti. Kiitos osallistumisesta haasteeseeni ja onnea arvontaan
Minä kävin tänä aamuna kevätretkellä luonossa ja paljon on jo kevään merkkejä, leskenlehtiä on ollut kyllä jo vissiin viikon, nyt näin näsiän nupuillaan, huomenna tai jo tänään iltapäivällä aukeavat, 4 laulujoutsenta näkyi, paljon leivosia pelloilla, hanhia iso parvi, monenmoisia perhosia ja muurahaisetkin on jo hereillä niin ja aamulla ikkunastani näin punarinnan lintujenruokintapuun oksalla. Näimme myös oravan joka ei tosin oo mikään kevään merkki.
Aurinkoista sunnuntaita sinulle!
RaijaAnnikki sanoi…
Ihana aihe. Viikonloppu mennyt piha hommissa mutta yritän jossain vaiheessa askarrella. Kuitenkin on niin hienoa että on kevät, tulossa kesä!
Maca sanoi…
Täällä minun sivuni.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…