Siirry pääsisältöön

Sanahirviö-geimi osa 10

Vilimarikan huisin hauska atc-deco-extra-vihko on täynnä yllättäviä teemoja. Nyt yllätetään itsemme niin, etten minä annakkaan sitä mallikuvasarjaa etukäteen,enkä edes kirjoituksiani. Aiheen sentään saatte ja tottahan laittelen omia kuviani myöhemmin.

Tehkääs siis ilman malleja ihan täysin omasta päästänne, mitä ikinä se teema laittaakaan tekemään!

Aukeama tai sivu vihkostasi. Voit tehdä halutessasi atc:n tai vaikka montakin. Ja kirjoittaa aiheesta tai olla kirjoittamatta. Joka tapauksessa teema tälle päivälle kuuluu näin:

KIRJE/KUTSU/JÄÄHYVÄINEN/KORTTI

Ja kuten tähänkin asti, voit joko kaikkia noita käyttää tai valita yhden sinulle sopivamman. Ihan niinkuin parhaaksesi katsot.

Samalla toivottelen teille mukavaa päivän jatkoa ja rattoisaa alkanutta viikkoa!


Kommentit

  1. Sitä samaa myös Sinulle:D

    VastaaPoista
  2. Linkitän tän nyt tähän ,tässä on aukeamat 5-8 tätä päivää en enää ehtinyt nytkin meni kovin myöhään mutta ku innostuin niin etten huomannu ajan kuluu

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…