Siirry pääsisältöön

Sanahirviö-geimi osa 10

Vilimarikan huisin hauska atc-deco-extra-vihko on täynnä yllättäviä teemoja. Nyt yllätetään itsemme niin, etten minä annakkaan sitä mallikuvasarjaa etukäteen,enkä edes kirjoituksiani. Aiheen sentään saatte ja tottahan laittelen omia kuviani myöhemmin.

Tehkääs siis ilman malleja ihan täysin omasta päästänne, mitä ikinä se teema laittaakaan tekemään!

Aukeama tai sivu vihkostasi. Voit tehdä halutessasi atc:n tai vaikka montakin. Ja kirjoittaa aiheesta tai olla kirjoittamatta. Joka tapauksessa teema tälle päivälle kuuluu näin:

KIRJE/KUTSU/JÄÄHYVÄINEN/KORTTI

Ja kuten tähänkin asti, voit joko kaikkia noita käyttää tai valita yhden sinulle sopivamman. Ihan niinkuin parhaaksesi katsot.

Samalla toivottelen teille mukavaa päivän jatkoa ja rattoisaa alkanutta viikkoa!


Kommentit

MB sanoi…
Sitä samaa myös Sinulle:D
kotilaiska sanoi…
Linkitän tän nyt tähän ,tässä on aukeamat 5-8 tätä päivää en enää ehtinyt nytkin meni kovin myöhään mutta ku innostuin niin etten huomannu ajan kuluu

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.