Sanahirviö atc-uuden alku osa 3-5 viikonlopuksi

Viikonloppu tulee ja puuhan poikasta riittää jokaiselle. Ajattelinpas olla kiltti ja reilu ja laittaa kerralla useamman päivän puuhat esille, joten tässä sekä perjantai, lauantai ja sunnuntai. Ollaankos reiluja minullekin ja teen itsekin kortteja viikonloppuna. ;)

Perjantaille teema: NORMAALI TAI EPÄNORMAALI

Lauantaille teema: VAATTEET TAI PIN UP

Sunnuntaille teema: PIENIÄ UNELMIA TAI INHOKKEJA

Ja tosiaan, saatte jo nyt koko viikonlopun teemat, joten mallikortteja ei vielä ole. Laittelen esille niitä itsekkin sitten myöhemmin. Saatte julkaista kerralla tai yksitellen, sunnuntaina tai ensi viikolla... Ei mitään kiirettä, pakkoa, hätää. Eihän sitä voi tietää, miten itsekkään kerkeän tekemään.

Ja koska tuo epänormaali ja normaali tuottivat vaikeuksia decossakin monille, autettakoon sen verran, että voihan normaalia olla vaikkapa...

* Äidin ja lapsen välinen rakkaus
* Kesän tulo kevään jälkeen
* Se, että kissalla on häntä...

Ja epänormaaliakin voi olla vaikkapa...

*Ikkuna oven tilalla talossa
*häntä ihmisellä
*ehkä jollekin on epänormaalia juoda kahvia ilman maitoa...

Olkaa ihan rennosti. Nämä aiheet voivat olla ihan helppoja ja yksinkertaisiakin. ;)

Muistakaas myös Inspis-haaste tuolta yläpalkista ja anna hyvän kiertää-postauksessani etsin atc-kortin saajaa matskujen kera. Vaikka kommentit tulevatkin vasta sitten kun minä ne ekaksi hyväksyn, ne tulevat siitäkin huolimatta oikeassa julkaistussa järjestyksessä ja ekana ollut saa ne ilmaiseksi! Lukekaa lisää sieltä aiemmasta postauksestani!

Kommentit

Maca sanoi…
Enpä tullut tuolta kantilta epänormaalia ajatelleeksi, sinulla mielikuvitus pelaa! Varaan enkelikortin sinulle.
Maca sanoi…
Varasin muut kortit sinulle, mutta se viimeinen joutsenkortti olikin jo mennyt. En vain ollut merkinnyt varatuksi, sorry.Käykö, että teen samansuuntaisen? Minä ottaisin vapaistasi kukkaiskeijun, ABC,kahvikoulu ja jos teet kaksi vaikka kissa-aiheista.
Maca sanoi…
Tässä perjantain kortti.