Sama muoto, eri asia




Tämä herrahenkilö täytti alkukuusta 8 vuotta. Sen kunniaksi sama muoto, eri asia-teemassa tällä kertaa välipala-asetelmat. 

Kerrottakoon vielä päivänsankarista, että 8 vuotta sitten se syntyi paikkaan, jossa sille ei ollut tilaa. Kulkeutui paikasta a paikkaan b, jossa oli muiden sisarustensa kanssa odottelemassa hyvää kotia. Kaikki pennut saivat kodin. 

Meidän mussukkamme rakastaa lämpöä ja lepäilyä. Hyvin usein löytää kissan auringonpaisteesta makaamasta tai lämpöisen astianpesukoneen päältä. Huovat ovat ehdottomasti ihania alla tai majana päällä. 

Makoilun ja auringonoton lisäksi "Käppänä" tykkää leikkiä kevyillä, pienillä leluilla. Etenkin virkatut pikkulelut tai vaikkapa lankavyyhti, paperitollero tai "kissojen onkilelu" ovat mieleisiä. Myös kiipeily ja "ota kii"-leikki ovat kivoja. "Ota kii"-leikkiin voi liittyä myös ihmisen ja eläimen välinen "vaaniminen" nurkan takaa ja sitten yks kaks "ota kii". 

Poitsu on hellyyttä kaipaava ja antava sylikissa. Nukkuu vieressä, kunhan saa siihen ensin luvan. Painaa noin 4 kiloa, joten ei ole liikaa taakkaa sylissä.


Sitten herkkuihin. Mikä seuraavista asetelmista olisi sinun makuusi eniten?
aamun lehti, kupponen kuumaa teetä ja omenapiirakkaa.

Sarjakuva, Kaakao ja suklaaleivos

Hömpänpömppälehti, kuppi kahvia ja suklaata

Runoja, tuoremehua ja hedelmä

Kommentit

MB sanoi…
Heippa sinulle
minä valitsisin tuon viimeisen tai sitten omenapiirakan ,sillä herkuusuu oln minä vieläkin ja oli mukavaa lukea kissastasi kera tippuvien sydänten.D
Tuula sanoi…
Hömpänpömppää ja kahvia. Ilman suklaata. Kiitos :)
Katja sanoi…
Alimmalla asetelmalla mennään. Vaikka toki herkut maistuis, mutta nyt on tiukka linja.
Nanna sanoi…
Onnea suloisella 8 veelle!
Kyllä mulle mieluisin olisi tuo toiseksi vimppa eli hömpänpömppää,kahvia ja suklaata:)
Kotilaiska sanoi…
Minä olen sarjakuvien, suklaaleivosten ja kaakon intohimoinen fanittaja joten valkkaan sen, tosin useimmiten tykkään syödä kaakaoni kanssa juustovoileipiä ja suklaaleivosten kera nauttisin mieluummin kahvia tai teetä mutta kun tällaista vaihtoehtoo ei oo niin otetaan kaikki herkut
Maca sanoi…
Jos en olisi kunnonkohotuskuurilla, valitsisin suklaaleivokset ja kaakaon, mutta näin ollen otan viimeisen.
Stiina sanoi…
Onnittelut 8-vuotiaalle söpöliinille!
MerjaHannele sanoi…
Onnea kissa-herralle! Ottaisin alimmaisen, mutta se olisi banaani tai appelsiini, kun en voi omenaa allergian vuoksi syödä. tai sitten omppupiirakka kahvilla :) ja suklaakin käy!
Vilimarika sanoi…
Banaanikin on hyvää. Nam nam. Alimman kuvan hedelmä on mango. ;)