Leipä ja Leivinpaperi

alkukirjainhaasteen välikirjaimet EI saivat minut näkemään kielteisen sijaan myönteisiä asioita. 


Leivänkannikka
Leipä itsessään on tärkeä osa aterioitamme. Leipää saa monenlaista ja me haemme omamme suoraan leipomolta. Lähiruoka on muutenkin mieleemme.



Leivinpaperi
Monikäyttöinen ja tarpeellinen keksintö. Ruuan laittoon ja kaavojen piirtämiseen oiva apu. Myös vaikkapa taustapaperien tekoon, kun käyttää nestemäisiä värejä.


Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Kiitos , tilaukseni tuli ehjänä perille ja olit laittanut kivoja kaupanpäällisiä.
Maaliskuun muistikirjasta, mun muistikirja oli sellanen että voin irroittaa ylimääräiset sivut pois mutta jos sinä et voi niin voithan vaikka runosivuja sinne rustatya tai laittaa vaikka maaliskuussa saamiasi kortteja, montaks niitä ylimäärästä sivuu on?
Anna Amnell sanoi…
Leipä on suosittu.:)
pappilanmummo sanoi…
Leivinpaperi on hyvä keksintö. Nythän tarjotaan sille myös silikonialustaa tilalle.
Vilimarika sanoi…
Kotilaiska: Itseasiassa saahan tuostakin revittyä kierteistä sivuja irti, mutta en halua repiä. Pari tyhjäksi jäänyttä sivua vain ja olen jo jatkanut sitä projektia kirjoittamalla jotain pieniä juttuja ja decoilemallakin. Tuo kirjahan lähtee jollekulle blogini lukijoista, joten ihan senkin vuoksi halusin jatkaa kirjan sivujen koristelua ja ns. muistokirjoituksen sinne laitoin ym ym. Lähinnä se kysymys oli retorinen, että "entäs nyt, kun sivuja on, mutta maaliskuu loppui?!" Tokihan mielikuvitus ei siihen loppunut. :)

Pappilanmummo: Olen nähnytkin niitä silikonisia alustoja, mutta pysyn perinteisessä leivinpaperissa. :)