Siirry pääsisältöön

top 10 Inspiration

Muistikirjan sivulle tuli tänään top 10 valitsemastani aiheesta. Olisihan niitä aiheita vaikka ja mitä! Voisin kertoa 10 suosikkikirjaani, leffaa, matkahaavetta. Voisin kertoa ruokia, juomia, lempparivaatteita. Mikä jottei vaikkapa blogeja tai lasten nimiä...
Valintani oli kuitenkin Inspiration top 10.

Se tarkoittaa niitä 10 asiaa, jotka innottavat minua eniten askartelemaan. Saamaan ideoita ja ajatuksia uusiin kortteihin, decoiluihin, koruihin tai vaikkapa runoihin!

Oli todella vaikeaa napata listalle vain 10 innottajaa. Voisinhan sanoa lisäksi perheeni, eläimet, eri maut ja tuoksut, yms yms.

Valintani oli nyt kuitenkin nämä 10 Inspiraation lähdettä:


värit: yksittäiset sävyin tai yhdisteet.
(Värien yhdistely tai yksittäinen väri saa toisinaan mieleeni piirtymään valmiin kortin)

Luonto: Luonnon oma taide. Valo. värit. Ilo.
(Luonnon kauneus ja ilottelu sekä luonnon omat värisävyt innostavat. Ajatelkaapa vaikka autolla tai veneellä kulkiessanne kun katsotte kaukaisuuteen ja näette metsää, puita. Kuinka paljon erilaisia vihreän sävyjä! Ne paperille, kortiksi!WAUDE!)

Kaupat: Ikkunaostokset, tuotteet, asettelut, mainokset...
(Jokaisella kauppareissulla katselen hyllyjen väliin. Astioita, lehtihyllyjä, vaatteita, meikkejä... Ja ikkunoita, pöydille asetteluja... Tai netissä erilaisia tuotteita. Niistä saan ideoita. Jos tuon vaatteen värit ja tuon meikin kimalle yhdessä kortilla... Lisättynä tuon asetelman muoto...

Mielikuvitus: Suljen silmät, uneksin, Näin saan silmiin unelmien kortin.
(Olen useamman kerran nähnyt unta korteista. Sitten teen ne aamulla. Ja mielikuvamatkoillani askartelun saloihin. Niistä syntyy kauniita luomuksia).

Blogit: Ihan oma maailma. Haasteita ja hauskuutta.
(Bloggarit laittavat esille ideoita, kortteja, koruja, runoja, tauluja... Kertovat tapahtumia, iloja ja suruja... Kukkasia ja maaseutua, maailman matkoja ja mitä tahansa. Niistä saan ideoita, vinkkejä, ohjeita...)

Lehdet & Kirjat: Kuvakirjat, luettavat. Lehdet, kaikki viikon sanomat. Harraste ja muut. 
(Katselen kuvia, luen tarinoita, bongaan leikeltäviä asioita... Harrastekirjoissa suoraan ohjeita, mutta muissakin kirjoissa ja lehdissä on ihan oma juttunsa).

Kuosit: astioiden ja vaatteiden, koriste-esineiden ja makeisten jne.
(Kukkamekko. Villikissa. maalaisromanttinen kulho. siinä esimerkkejä, joista heti herää into saada toteuttaa kuosien sinfonia kortissa).

Taide: taulut, laulut, musiikki.
(Kuuntelen lauluista sanoja, musiikin annan viedä mukanaan. Taulut ja taide-esineet kertovat omaa tarinaa. Voinko ja osaanko kuvittaa korttiin sen tunnelman? Tai runoilla? Koruilla? )

Materiaalit: Kun saan käteeni teipit, kuviot tai stanssit. Paperit, kuvat tai koristeet.
(Niistä saan hetkessä ideoita! Tästä on tehtävä jotakin! Ja tuostakin! Yhdessä!)

Korut ja kortit: Valmiit tuotteet tai puolivalmiit.
(Toisten tekemät kortit, atc:t tai vaikka kaulakorut herättävät inspiraation minussa ja kohta on yhdistetty kortti, atc ja koru yhdeksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi atc-kortista värit, korusta helmien muodot ja kuviot, kortista materiaalit...)Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…