Taikatalvi kirjasta kortiksi

Vieläpä kirjaesittely ja heti alkuun kerron, että kyseessä on joulukortti, jolla osallistun samalla Enkulin arvontaankin!
Nimittäin taikatalvi tuo mieleeni joulun ja sen taianomaisen tunnelman. Kappale tuo mieleeni myös valkoiset hanget, talvisen yön ja jotain salaperäistä ja silti hyvinkin yksinkertaista elämää.


Muista kortilla-kirja on tällä kertaa esittelyssä. 
Kirjassa on todellakin 52 ihanaa kortti-ideaa! Kirjan kansi ei lupaa turhia, vaan kirjan kortti-ideat oikeasti ovat ihania ja kiinnostavia. 

On helppoa tehdä kauniita kortteja selkeillä ohjeilla. Kuvat ovat innostavia ja värikkäitä. Lähikuvia korteista. Ja se tyyli, jolla näitä kortteja tehdään, on helppoa, vaikka kortit ovatkin monimutkaisen näköisiä. voiko todellakin olla niin helppoa tehdä sellaisia luomuksia?! KYLLÄ!

Tässä kirjassa on mainittu myös atc-kortit!


Minun valintani oli tällä kertaa kortti, jossa käytettiin boordi- ja kulmaleikkuria apuna. Sen verran fiksattu korttini, että kulmaleikkurin nurkkaan tekasin viillot paperiveitsellä, koska kulmaleikkurini ei tee sitä viiltoa/kuviota, jonne paperi aseteltaisiin.

Lisäksi nappi-koristeen muutin hieman. Tuohon kävisi kuitenkin kantanapitkin hyvin.


Tällainen taikatalvi siitä sitten tuli. :)

Kommentit

Oi oi kun on ihanat värit ja kaunis kortti. Varasin muuten Sinulle sen intiannorsun. Valitsisin elämänpuun kadonneen korttisi tilalle. Olisiko tämä taikatalvi vapaa???? Ihanaa kun tulit mukaan haasteeseen ja toivottelen onnea atvontaan
Kotilaiska sanoi…
jännittävä tulkinta ja hieno kortti