Nouseeko saldoni tilillä?!

Uutisissa kerrottiin, että Kela esittää Työmarkkinatuen kaksinkertaistamista! syynä se, että esim. sairailla olisi varaa maksaa lääkkeet ja ettei työttömyys tarkoittaisi nälänhätää! Koska työttömyystuet ovat jääneet jälkeen pahasti rahavirroissa!

Siis nyt nostan hattua KELAlle!

Omakohtaiset kokemukset ovat juuri tuota nälkää, sairastumista nälän takia ja kun lopulta sain apua niihin asioihin, edelleen lääkkeiden osto äärettömän vaikeaa. siksihän minä huhuilen ostajia korteille ja koruillekin. Lääkekustannuksiin!

Ajatella... voisikohan tuo toteutua? Työmarkkinatuki 1000euroon tai edes  600€ kuussa? jotain korotusta? Ihan kaikki olisi tervetullutta!

voiko todella tapahtua jotain niin upeaa?! Uskallanko edes toivoa...? Ja milloin?

Kommentit

Liisa sanoi…
Olishan se kiva! Tosin niille, jotka joutuvat sossun luukulla käymään, niin tosta ei ole oikeestaan mitään hyötyä. Jos saa 200€ enemmän kelasta niin saa sen 200€ vähemmän sossusta.
Eli se pitäs sen sossunki perusmenojen summaa nostaa, niin siitä hyötys sitte nekin jotka sossuntätejä työllistää..
Äh,totta! Muuttuukohan sossussa koskaan niin, että todellisuuskin huomioitaisiin? Esim. Mulle sossu ei maksa, koska vaikkapa tv, bussit, puhelin, lainat... Eivät kuulu menoihin.
Katja sanoi…
Saman uutisen kuuntelin ja oli ihan ihmeissäni, että Kelan tutkija sanoo ääneen, että korotuksia tarvittaisiin nopeassa tahdissa.

Tosin jos vanhat merkit paikkansa pitää se luultavasti poikii 5 euron korotuksen kuukausitasolla. Mutta toivossa on hyvä elää!

Nyt siitä täytyisi nostaa vaan suuri meteli, ettei päättäjät sivuuta sitä olankohautuksella ja perustele tiukalla taloustilanteella.
Liisa sanoi…
En usko että muuttuu.. Toki toivosa on hyvä elää.. :D