Siirry pääsisältöön

Makrokuva arvattu


Kainis arvasi oikein, mikä tässä kuvassa on. Ihania arvauksia tuli lukuisia muutenkin. Siellä arvailtiin tiskivettä, vedensuodattimia, suihkulähdettä ja vaikka ja mitä. 
Kyseessä kuitenkin tuttu ja turvallinen laite, mikä monestakin kodista löytyy. Toisilla tavallinen, toisilla hieman erilainen. Toiset käyttävät itselleen, toiset vieraille. 
Hyvin liki mentiin siinä, että vettähän tuossa käytetään ja likimain sekin, että suodatinkannua voi tuossa käyttää tai että suodatinta pussina yleensäkin, mutta mikä se sitten olikaan?

Hyväksyin vastaukseksi joko KAHVINKEITIN tai KAPSELIKEITIN. Toki jos olisi vastattu Cupsolo, Lavazza, Dolce gusto jne jne niin kaikki olisin hyväksynyt. 


Ja noin. Siinäpä vekotin kokonaisuudessaan. Kainis, ole hyvä ja vuoro siirtyy sinulle. :)


Kommentit

  1. onnea Kainis! tiedätkös Viltsu?? minulla kököttää yksi nuista vempeleistä kahvinkeittimen vieressä:)) erittäin vaikee kinkkinen hieno oli kuvasi!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…