Makrokuva arvattu


Kainis arvasi oikein, mikä tässä kuvassa on. Ihania arvauksia tuli lukuisia muutenkin. Siellä arvailtiin tiskivettä, vedensuodattimia, suihkulähdettä ja vaikka ja mitä. 
Kyseessä kuitenkin tuttu ja turvallinen laite, mikä monestakin kodista löytyy. Toisilla tavallinen, toisilla hieman erilainen. Toiset käyttävät itselleen, toiset vieraille. 
Hyvin liki mentiin siinä, että vettähän tuossa käytetään ja likimain sekin, että suodatinkannua voi tuossa käyttää tai että suodatinta pussina yleensäkin, mutta mikä se sitten olikaan?

Hyväksyin vastaukseksi joko KAHVINKEITIN tai KAPSELIKEITIN. Toki jos olisi vastattu Cupsolo, Lavazza, Dolce gusto jne jne niin kaikki olisin hyväksynyt. 


Ja noin. Siinäpä vekotin kokonaisuudessaan. Kainis, ole hyvä ja vuoro siirtyy sinulle. :)


1 kommentti:

  1. onnea Kainis! tiedätkös Viltsu?? minulla kököttää yksi nuista vempeleistä kahvinkeittimen vieressä:)) erittäin vaikee kinkkinen hieno oli kuvasi!!

    VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...