Siirry pääsisältöön

Makrokuva arvattu


Kainis arvasi oikein, mikä tässä kuvassa on. Ihania arvauksia tuli lukuisia muutenkin. Siellä arvailtiin tiskivettä, vedensuodattimia, suihkulähdettä ja vaikka ja mitä. 
Kyseessä kuitenkin tuttu ja turvallinen laite, mikä monestakin kodista löytyy. Toisilla tavallinen, toisilla hieman erilainen. Toiset käyttävät itselleen, toiset vieraille. 
Hyvin liki mentiin siinä, että vettähän tuossa käytetään ja likimain sekin, että suodatinkannua voi tuossa käyttää tai että suodatinta pussina yleensäkin, mutta mikä se sitten olikaan?

Hyväksyin vastaukseksi joko KAHVINKEITIN tai KAPSELIKEITIN. Toki jos olisi vastattu Cupsolo, Lavazza, Dolce gusto jne jne niin kaikki olisin hyväksynyt. 


Ja noin. Siinäpä vekotin kokonaisuudessaan. Kainis, ole hyvä ja vuoro siirtyy sinulle. :)


Kommentit

tarja.o sanoi…
onnea Kainis! tiedätkös Viltsu?? minulla kököttää yksi nuista vempeleistä kahvinkeittimen vieressä:)) erittäin vaikee kinkkinen hieno oli kuvasi!!

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…