Siirry pääsisältöön

Maaliskuun kirjaesittelyn loppu

Olen nyt maaliskuun ajan esitellyt kortteja, mitkä tein kirjojen ohjeiden mukaan. Tällä kertaa en esittele kortteja, mutta muutaman kirjan heitän vielä ilmoille, mitkä ehdottomasti ovat esittelyn arvoisia. Kuitenkaan en pitempiä löpinöitä aio pitää, etten mega-liitettä tarvitse laittaa otsikon eteen tälläkin kertaa. :)

Mielestäni kirjoja ei voi olla liikaa, ellei sitten mennä äärimmäisyyksiin. Kirjallisuus yleensäkin on antoisaa ja opettavaista. Siispä jokainen askartelukirjakin on ihana uusi kokemus ja opettaa aina jotain uutta. Jotkut enemmän, jotkut vähemmän. 


Paljon iloa paperista, Maijun korttitekniikat sekä Snazzy Jars: Glorious gift ideas.
Siinä kolmikko yläkuvasta. Lisäksi alempana oleva Tyylikkäät kortit helposti omin käsin.
Neljä täysin erilaista kirjaa. Kaikissa on oma tyylinsä ja värimaailmansa. Kaikki kyseiset kirjat ovat antoisaa luettavaa ja katseltavaa. Noista tuo Snazzy Jars on ainoa englanninkielinen teos, muut ovat suomeksi tehtyjä. 

Laajimmin esitelty tekniikat ja tarvikkeet sekä muu oleellinen korttiaskartelussa on tuossa Maijun korttitekniikat-kirjassa. Itse käytän tuota kirjaa lähinnä askartelun tietosanakirjana, oppaana ja ihan ehdottomana hankintana. En missään nimessä luovu siitä! Ei väliä, oletko aloittelija vai pitempään askarrellut. Suosittelen! Itseasiassa olen tuota teosta suositellut ja saanut ostajia sille muutamia ja niin täysin ummikko aloittelija kuin konkarikin ovat kehuneet kirjaa. No mutta kun siinä todellakin on kaikki oleellinen samassa!

Jos korttien tekotapoja ja ohjeita haluaa lisää, alempana oleva Tyylikkäät kortit helposti omin käsin-kirja on siihen.Erilaisia ja inspiroivia kortteja syntyy käden käänteessä. Ensivaikutelma saattaa olla, että enhän minä tuollaista osaa tehdä! Mutta kun alkaa tarkemmin tutkia korttimalleja, huomaa, ettei ne nyt niin vaikeita olekkaan. Onnistumisen ilo on taattu!

Laajemmin lähdetään paperiaskarteluun levittäytymään tuossa Paljon iloa paperista-kirjassa. Värimaailma on aivan ihana. Kuvat ovat suuria ja kauniita asetelmia. Houkuttelevat asettelut niin lasten kuin aikuistenkin askarteluista saavat helpoimmasta ja yksinkertaisemmastakin työstä upean. Pinkkiä, vihreää, turkoosia, valkoista... Polkadots, kukat, raidat... Paketit, pakettikortit, paikkakortit, muistivihkot... Missä kaikkialla paperia voikaan käyttää?!

Snazzy Jars-kirja on täysin säilykepurkkien koristeluun erikoistunut teos, mutta haluan sen tuoda tässä esille siitä syystä, koska ne uskomattoman upeat ideat ja kuvat tuotteista saavat myös kortteilijan tai muun paperiaskartelijan innostumaan kokeilemaan ja soveltamaan niitä malleja vaikkapa sitten korttiin. 

Ja kaikki ne, joilla lasipurkkeja lojuu pitkin poikin, eikä mitään ideaa tunnu niille olevan, silloin tästä kirjasta on hyötyä! Kuinka lasipurkki muuttuukaan upeaksi lahjapakkaukseksi, säilykepurkiksi, kynäpurkiksi tms pienellä vaivalla ja liimalla ja paperilla?! 

Aivan mielettömän upeita ideoita! Mukana myös pakettikorttien malleja. Kaikki ei ole paperista tehtyä, vaan osa myös vaikkapa mosaiikkia tai maalattua.

Itse ostin tämän käytettynä, mutta kannattaa kysellä vaikkapa kirjakaupoista, ilmoitella kirppiksillä tai googlettamalla saattaa löytää jonkun jo myynnissä olevan kirjan.


Tässä jokaisesta kirjasta hieman makupaloja vielä. 


Kirjoja on nyt esitelty laidasta laitaan ja vielä olisi vaikka ja kuinka sellaisia, mitä voisi tuoda esille, mutta ehkäpä joskus toiste sitten. Haluan vielä muistuttaa siitäkin, että kirjojen lisäksi on olemassa ihan älyttömän inspiroivia askartelulehtiä jokaiseen makuun! Kirppikset, kirjastot, kaupat... Mistä tahansa voi löytää oikeita aarteita omaan kotikirjastoon!
Itse olen enemmän ulkolaisten askartelulehtien ystävä, mutta valitettavasti minulla ei ole mahdollisuutta tilata mitään itselleni. Olisihan se ihanaa. Lehti, jota voisi odottaa postilaatikosta kotiin! No, tyydyn kuitenkin toisilta pois joutaviin vanhempiin painoksiin. Onneksi askartelulehdet eivät mene koskaan vanhaksi. :)


Kommentit

Katja sanoi…
Totta: kirjoja ei voi koskaan olla liikaa. (Nyt ei lasketa niitä appivanhempien syytämiä propakandakirjoja, joilla vois heittää vesilintua, niistä jokainen on liikaa.)

Vaikket ikimaailmassa askertelisi yhtään juttua suoraan kirjoista, niin ne ja lehdet samoin toimii upeana inspiksen lähteenä.
Vilimarika sanoi…
Kääk! Tuo korjaus on totta! Joitakin kirjoja on liikaa. :D :D

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…