Maaliskuu 2012

Muistikirjan sivu avautuu taas. Tällä kertaa kerron maaliskuusta 2012. Sitä ennen vilautan pari käyntikorttia, mitkä tekasin tänään lähetysten mukaan. Harmillista se, ettei tulostimessa ollut enää mustetta tarpeeksi. Harmillista myös se, ettei ole nyt varaa ostaa sitä mustetta. Parin euron kasetteja jos olisikin, niin mikä jottei, mutta tuohon meidän vekottimeen menee kevyesti muutama kymppi.



Käyntikortti on kätevä "mainos" juuri kirjekuoressa laittaa tai antaa käteen suoraan. Se ei paljoa paina eikä vie tilaa saajalla, eikä omassa taskussakaan.


Ja sitten se tämän päivän muistikirja:

Maaliskuu 2013... Palataan vuosi taaksepäin.
Palataan vuoteen 2012.
Mitä silloin tapahtuikaan?

Kamun tupareita juhlittiin.
Hui kamalaa! Vuosi aikaa siitä,
kun viimeksi baarissa bailattiin?!
No ok, kerta sen jälkeenkin...

Maaliskuussa tapasin myös lääkärin,
jota en voi sietää.
Huh, puistattaa!

Saimme uusia huonekaluja!
JEE! Ihanaa!

Toinenkin kaveri päätti viel muuttaa!

Assariakin ja ostettiin kihlat!



Siinä vuosi taaksepäin. 
Sen verran tarkennan, kun kaikki eivät tunne, tiedä tai muista, että baarissa en todellakaan ravaa, alkomahooli ei ole mun juttuni ja hui kamalaa ei tarkoita sitä, että siellä pitäisikään ravata. :D

Ja kihlat ostettiin, mutta siis vasta ostettiin... Kihloihin mentiin huhtikuussa. :)

Eilispäivän sivu vielä...


Jos minulla olisi tilaa ja rahaa tarpeeksi...

Jos minulla olisi tilaa ja rahaa mielin määrin, minä perheeni kanssa maailmalle lähtisin; afrikkaan, Turkkiin ja Egyptiin.
Thaimaahan, Nepaliin ja Japaniin.
Ostaisin oman kamelin. Hiukset parturoisin. Cittarista 8 euron housut tarjouksesta hakisin ja lenkkaritkin muruselleni ostaisin.
Laskut pois maksaisimme, kakkukahvit tarjoaisimme ystäville.
Elämäämme helpottaisi.
Ilo, onni kotiimme asettuisi.
Menisimme naimisiinkin.
En olisi enää varaton!



Kommentit

Nanna sanoi…
On muuten älyttömän kalliita nuo tulostimen musteet. Meillä menee aina 30€ kun hakee uudet värikasetit,mustan taitaa saada vähän halvemmalla.
Mukavaa Naistenpäivää Sinulle
Phedra sanoi…
Kivoja käyntikortteja olet tehtyt. Minä tilasinomani täältä http://www.vistaprint.fi/ilmaiset-kayntikortit.aspx?&GP=3%2f8%2f2013+6%3a47%3a23+AM&GPS=2766630915&GNF=1 ja vieläpä ilamiseksi :)
Minun blogistani löytyy myös nyt yläpalkista myytävät kohta ;)
Phedra, muuten hyvä tuo vistaprint, mutta ilmaisiin käyntikortteihin ei tule tekstiä ja pelkkä korttipohja siis maksaa postikulujen kanssa vähintään 8,50€. Mielummin tietty ottas valmiiksi painetut tekstit, jos tilaamaan alkaa ja silloinhan hinta nousee 12,50€:lla, eli 21euroon! eli ilmainen ei ole ilmainen kuitenkaan.
Kainis sanoi…
Kiitos ihanista korteista ja ATC-korteista, idearikkaita.
Hyvää naistenpäivää!