Koralliriutalla kellumista


Olen tämän päivää kellunut koralliriutalla. Kauniin turkoosissa vedessä, mistä näkee kirkkaan veden läpi pohjaan saakka. Siellä näkee kalojen uivan, meritähden matkaavan eteenpäin ja upeiden korallien heilahtelevan virtausten myötä.


Aurinko paistaa lämpimästi ja kaukana taivaalla linnut kirkuvat toisilleen. Makaan uimapatjalla ja annan auringon lämmittää.


Välillä pulahdan vilvoittavaan veteen. Turkoosin meren ihanaan syliin. Sukellan lasit silmilläni ja katselen kauniita eri värisiä koralleja tarkemmin. Kosketan yhtä. Se vetää imukuppinsa suppuun. Tai ainakins e näytti ihan siltä. :D Hymyilen ja sukellan syvemmälle. Aina pohjaan saakka.


Pohjassa on ruskea hienoakin hienompi hiekka ja sen seassa ihanan värisiä pikkukiviä. Poimin vyötärölläni olevaan pikkupussiin muutaman kotimatkalle muistoksi. Tulen pintaan.


Haavematkani koralliriutalle on päättymässä. Koralliriutasta on muistona haaveideni lisäksi kaunis korusetti, minkä sujautan myyntiin. Haluatko sinä päästä kokemaan saman merellisen tunnelman, uudestaan ja uudestaan?

Kommentit

MB sanoi…
Mukavaa oli tunnelma ja kauniit ovat korusikin, joten olen kiinnostunut ne myös ostamaankin