Kiitokset kauniit taasenkin

Tuulen puuskat viskovat valtavia lumihiutaleita vauhdilla taivaalta alaspäin. Onneksi kerkesin käydä jo kaupassa kävellen. Tuo lumisade näyttää kovenevan ja ihan kuin hiutaleet juoksisivat kilpaa keskeään. Kuka ekana maassa?!

Mikäs täällä kotona ollessa lämpimässä.


Pinskulle tahdon sanoa kiitokset leimakuvista, jotka posti toi tänään. ajatus parista keijukaiskuvasta muuttui todellisuudessa runsaaksi läjäksi leimattuja arkkeja.  Osasithan sinä! ;)




Essin koruista tuli nyt korvaus rikkoutuneesta korusta. Minulta meinasi päästä oikeasti tuskainen parahdus, kun huomasin kuoren päällä Helsingin postikeskuksen leiman! EI VOI OLLA TOTTA!
voiko olla huonompaa tuuria saman lähettäjän kanssa?!


Kuoren päällä nimittäin luki, että kuori on saapunut postikeskukseen avonaisena ja se on siellä sitten suljettu. ONNEKSI koru sekä lisälahjana tulleet korvakorut olivat tällä kertaa kuoressa ja ehjinä!



Sanna Saksijan kanssa teimme atc-vaihdon ja sain aivan todella kauniit ja mielenkiintoiset kortit. tutkimista riittää. :)


Posti toi myös tällaisia ihanuuksia! Ylläri aivan ihana! Kiitos kiitos!

Kommentit

Unknown sanoi…
Kylläpä todella on tänään tuullut ja vihmonut ulkona :). Itse olisin muuten ollut sisällä, mutta piti uhmata sääherraa ja lähteä keskustaan purkamaan kirppishyllykköni tavaroista. Kivoja ylläreitä olet saanut !