HUOM! HAASTEASIAA!

Vielä kerkeät mukaan Inspis-haasteeseen, jossa aiheena Paperinukke ja karkkipaperi!
Aiheen on antanut DT:nä tässä haasteessa toimiva Kotilaiska, jonka löydät kahdesta blogista:

"Kotilaiskan kortit" ja "Kotilaiskan haaste & vaihto kierrätysmateriaaleista".

Palkintokin arvotaan Inspis-haasteeseen osallistuneiden kesken ja voittaja selviää uuden haasteen alettua 11.3.2013. Palkinnon tarjoaa "Mökkihöperön pöperöt" ja palkinto itsessään näyttää tältä:


Huomaathan, että korviskoukkuja on yhdet ja niihin voit vaihtaa riipuksen ihan mielialasi tai asusi mukaan! Kaikki nuo ihanat herkkuset tulevat pakettiin mukaan! Lisäksi Mökkihöperö on paljastanut laittavansa voittajalle askartelumateriaali-yllärin kuoreen mukaan!

Kannattaa siis osallistua!

Ja ainahan tuollaisen palkinnon voittaja voi antaa lahjan eteenpäinkin lahjaksi toisille, ellei itse omista korvisreikiä tai muusta syystä välitä koruista. Itse ainakin tietäisin monta henkilöä, joille voisin nuo antaa, mutta minähän en itse voi osallistua arvontaan. Eikä tietenkään sponsorikaan.

DT-rinki on kasattu ja jos nyt joku haluaa mukaan DT:ksi, satunnaisia kolmen kimppoja laitetaan ilomielin pystyyn. ;) Seuraava DT kuitenkin valittu jo ja hän on PINSKU! Kuka sponsoroi seuraavan haasteen, se selviää 11.3. :)



Kommentit

Kotilaiska sanoi…
En taas oikeen tiedä mihkä vastaukseni kirjottasin mutta ei niitä pääsiäiskortteja eli Taiteilijajuhla haasteeseen tekemiäsi kortteja tartte mulle lähettää osallistuminen haasteeseen on jo iso ilo, mutta ne saa lähettää. Tosin laitoin tän vaihtoehdon vain siksi koska itse en alkuun pystynyt osallistumaan pelkkiin haasteisiin että josko joku blogiton haluukin lähettää kortit minulle jos ei kovin hyvin hallitse tietokonemaailmaa.Kiitokseni sanamuoto ehkä hämäs sua luulemaan että ne pitää lähettää, anteeks, mut mullehan ne kuitenkin teit siis mua ajatellen.
Asiasta viigenteen, löysin vihdoin virkkuukoukun ja Anna hyvän kiertää lahjasi valmistuu suhinalla :)
Hirvittävän kylmä tuuli kolkutteli luitani tänään postireissulla. onneksi välillä pääsin lämpimäänkin ja parasta oli lapseni seura sairaalassa.
Sanamuoto tosiaan hämäsi, mutta maailmassa on miljuuna vakavempaakin asiaa. Tietenkin kortit ovat haasteeseen tehtyjä. Mistä sitten löytyvätkään lopulta.
Toivon, että päänsärky antaisi yön nukkua. Pari päivää jo migreenin kanssa temppuiltu täällä.väsymyskin ankara.
Olen iloinen tulevasta lahjasta!