Siirry pääsisältöön

ARVONTA! x2 OSALLISTU!

HUOM! MAINOKSESSA TULEE NÄKYÄ KAKSI BLOGIANI!
INSPIRATION ja INSPIS-HAASTE! 

Inspis-haaste löytyy "täältä"

Arvonta Asiaa! 

Oletko jo lukija? Hanki lisää lukijoita Inspirationiin ja pääset osallistumaan arvontaan numero 1!

Uudet lukijat osallistuvat arvontaan numero 2!

Säännöt:
Arvonta 1:

*Mainosta blogiani blogissasi. Kerro Inspis-haasteesta, blogini sisällöstä, atc-vaihdoista, Inspis-kaupasta... Tee blogiisi niin houkutteleva mainos, että ihmiset kiinnostuvat ja tulevat blogiini lukijoiksi! Mainostaa voit niin monesti, kuin haluat!

*Kerro myös postauksessasi, että uuden lukijan täytyy ilmoittaa täällä, että ovat löytäneet Inspikseen juuri sinun kauttasi!

*Kun uusi lukija ilmoittautuu ja kertoo löytäneensä kauttasi Inspikseen lukijaksi, SINÄ saat yhden arpalipun! Jokaisesta uudesta lukijasta, jonka saat hankittua, saat yhden uuden lipun! Arpalippujen määrä voi siis kohota huikeisiin lukemiin!

-Huomaathan, ettei sinun tarvitse erikseen ilmottautua täällä osallistuaksesi, vaan ilmoittautumisesi tekevät nimenomaan ne uudet lukijat, jotka tulevat tänne sinun mainontasi kautta!

Palkinto:

Osittain ylläri, osittain ei. Nimittäin uusien lukijoiden hankkijoiden kesken arvon yhden palkinnon, mikä sisältää yhden korun, yhden postikortin ja kasapäin askarteluun koristekuvioita! Lisäksi pakettin sujahtaa muukin askartelumateriaali-ylläri!
Palkinto LUKIJOIDEN HANKKIJOILLE:


Mm. tämä koru löytyy siitä!

Lisäksi enkelini-kaulakorun kanssa voittaja saa siis arvonnassa numero 1 (uusien lukijoiden) myös

                                            LISÄKSI
Tämän postikortin Onnea-tekstillä. Kortti on 2-osainen. 
                                       LISÄKSI
 kasapäin kortteihin koristekuvioita! Lisäksi pakettin sujahtaa muukin askartelumateriaali-ylläri! 


Kuvien koristeet ja nauhat ovat vain esimerkkinä. Määrä kuitenkin suht samanlainen!
Säännöt:
Arvonta 2:

Olet uusi lukija blogissani. Löysit tänne jonkun muun blogin kautta. Joku mainosti sinulle siis Inspirationia. Tästä hyvästä pääset mukaan arvontaan, joka on vain uusille lukijoille.

Sinun täytyy vain...

* Liittyä lukijaksi Inspirationiin

* Kertoa tähän postauksen kommenttilaatikkoon, kenenkä mainos inspiroi sinut lukijaksi liittymään?
Laita myös kyseisen blogin osoite kommenttiin. Siis se blogi, josta löysit tänne! Jos löysit arvonnan Inspirationin kautta, ilmoita sekin! (Minä en voi voittaa palkintoa, mutta sinä voit!)

* On tärkeää, että nimimerkkisi tulee ilmi sekä joko meiliosoitteesi blogittomana tai bloggaajalla blogiosoitteesi.


Palkinto:

Osittain ylläri, osittain ei. Nimittäin uusien lukijoiden kesken arvon yhden palkinnon, mikä sisältää yhden korun, yhden postikortin ja kasapäin kortteihin koristekuvioita! Lisäksi pakettin sujahtaa muukin askartelumateriaali-ylläri!


JOS ajan umpeuduttua Inspirationilla on yli 100 lukijaa, arvon kaikkien (uusien lukijoiden ja lukijoiden hankkijien )arpalippujen seasta vielä yhden voittajan. Hänelle jokin ylläri myöskin.


Nyt vaan mainostamaan ja uusia lukijoita hankkimaan! Sitä myöten osallistujia Inspis-haasteeseenkin. 

PALKINTO UUSILLE LUKIJOILLE:

Kuoressa on mm. tämä koru ja kortti setti:
LISÄKSI:

Kuoreen sujahtaa kuvioita ja askartelumateriaalia!


Kuvan askartelumateriaalit ovat vain esimerkkejä!
Määrä kuitenkin suht samanlainenArvonnat suoritetaan 15.4.2013!


Kommentit

Minä linkitin haasteen ja kaupan blogiini
koivuhiiri sanoi…
liityin lukijaksi ja blogi löytyi p*skarteluhaasteen kautta.
Tuula sanoi…
No, minä nyt liityin lukijaksi... Vihdoin. En tiedä hyväksytkö minua arvontaan kun täällä kuitenkin olen käynyt ties kuinka kauan...
Vilimarika sanoi…
Tuula, uusi virallinen lukija, joten kyllä hyväksyn. Vastaavasti aiemmin on ollut arvontoja, joissa myös vain viralliset lukijat osallistuneet. Eli kaikilla on ollut jossain vaiheessa osallistuminen myös arvontoihin, sama pätee nyt esim. sinuun, joka et aiemmin ole saanut osallistua "rekisteröimättömänä". Ja muille tiedoksi, ettei esim. "eroan ja liityn uudestaan"-tempaus onnistuisi, koska tiedän jo lukijana olevat. :) Reilu peli kaikin puolin. :)
MB sanoi…
Minäkin olen sinun blogisi lukija joka päivä, mutta en tiedä, että hyväksytkö minut tuohon kilpailuun , sillä lukenut näitä olen jo kauan aikaa ennenkin, joten suoraan tulin lukemaan kirjoituksesi myös tänäkin pitkänäperjantaina.
Joten mukavaa pääsiäistä sinulle terveisten kera sekä ihanan auringonpaisteeni.
Vilimarika sanoi…
Tällä kertaa osallistua voi vain blogilliset tai google-tilin omaavat, jotka ryhtyvät tuolta oikeasta laidasta viralliseksi lukijaksi. Myös he saavat arpalipun, ketkä ovat saaneet esim. Bligimainoksellaan hankittua uusia lukijoita. Kannattaa siis mainostaa arvontaa ja muistaa kertoa kenen sivulta tänne löysikään. Tai kenen pyynnöstä, oli sitten suullinen tai kirjallinen löytö.
MB sanoi…
hei ei toi kielto minua haittaa lainkaan,sillä en halua lisää noita uusia haasteita itselleni.
MinnaL sanoi…
Liityin lukijaksi ja löysin blogin Jaanuskan korttinurkan kautta.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…