YLLÄRIARVONTA!!!

Sen lisäksi, että ystävänpäivänä on arvonta kaikkien äänestysarvontaan osallistuneiden kesken, päätin tehdä toisenkin yllätyksen, mutta hieman ennen ystistä.

Nimittäin  teissä blogi-immeisissä on minulle tärkeitä ystäviä ja tovereita sille mallille monta, etten yksin kertaisesti pysty sanomaan, kenelle  antaisin lahjan ja kenelle en. Tai kenelle pienempi, kenelle isompi, kenelle kortti ja kenelle koru. Tahdon olla tasapuolinen jokaiselle!

Minun pitäisi sitten joko lähettää kortit kaikille tai korut. Mutta postikuluihin menisi yksistään hirveästi rahaa, samoin materiaaleihin alkaa tehdä kaikille jotain kivaa.

Kuitenkin haluan antaa edes muutaman lahjan ja koska en voi päättää, ketkä sen ansaitsee, siksi tulin siihen tulokseen, että laitan arvonnan pystyyn! Ja koska teitä ihania ja minulle tärkeitä bloggaajia on useita, on arvonnassakin useampia palkintoja! Kaikenkaikkiaan kolme kappaletta!

Ja koska niissä ihanissa ihmisissä osa on lukijoinani, osa epävirallisina lukijoina, en ala erittelemään erikseen, kuka voi osallistua ja kuka ei. Toivotaan, että osallistujiin lukeutuvat myös juuri he, joita ajattelenkin minulle tärkeinä, eikä vain joukko täysin tuntemattomia arvontojen perässä kulkijoita. Toki heilläkin on oikeus osallistua ja kenties joskus heistä edes muutama olisi yhtä rakas, kuin nyt nämä muutamat ovat. :)

Arvonta voimassa 10.2.2013 asti! Ja hei, silloinhan loppuu myös Inspis-haasteeseen osallistuminen ja arvon myös siellä palkinnon, eli hurrrjasti on tulossa namuja! Olethan mukana kaikissa?!

Säännöt ovat seuraavat.

Kommentoi tätä postausta ja linkitä blogiisi tai laita meiliosoite mukaan, jotta löydän sinut, jos voitat.



Palkinto numero 1:
Meren herkut-roikkukoru



Palkinto numero 2:
Herkkä nahkanyörikaulakoru

Palkinto numero 3:
Love candy-rannekoru





Kommentit

Unknown sanoi…
Mielelläni mukana arvonnassa !
Tuula sanoi…
Minäkin osallistun :)
Maca sanoi…
Tottakai haluan mukaan!
Ihanat kotut. Niin tarkoitin, että olen lisännyt blogisi lukulistalleni, ja kun teet jutun, tulee juttusi minulle tiedoksi. Miten viralliseksi lukijaksi ryhdytään?
Katja sanoi…
Ainahan sitä täytyy koitella onneaan. Mukana minäkin.
Phedra sanoi…
Mukana arvonnassa!
Teea.K sanoi…
Mukana arvonnassa tottakai.
Pinsku sanoi…
Mukana arvonnassa (: http://pinskunpuuhastelut.blogspot.fi/2013/02/villimarikan-yllariarvonta.html linkitys (:

pia.backmark@gmail.com
Anonyymi sanoi…
Mukana minäkin arvonnoissasi, sillä kaunista ovat sinun työsi, joista minä pidän vieläkin ja toi lyhty oli minustakin kaunis
MerjaHannele sanoi…
Mukana, vaikka vasta tutustunut Viltsuun olenkin!
Ja Anonyymin tunnistan MB:ksi. Mukana siis olet arvonnassa.
Nanna sanoi…
Mukana tottakai vaikka olen sinulta jo niin ihania koruja saanutkin:)