VOITTAJAT ARVOTTU! UUSI HAASTE ALKAA!



INSPIS-HAASTE numero 10 on päättynyt! 

Viime viikon voittaja on arvottu ja voittaja selvillä. Arvonta suoritettiin puolueettoman Random-herran kanssa netissä. Ja myös DT osallistui arvontaan, kuten säännöissäkin sanotaan, eli DT-pesti yhden haasteen ajaksi EI poista mahdollisuuttasi osallistua arvontaan!

Ennen ennenkuin paljastan voittajan, kerron, että design team haku on nyt käynnissä jatkuvasti! Voit siis milloin tahansa ilmoittaa minulle halusi olla DT. tee se sähköpostilla!
vilimarika ät gmail piste com.

Dt:nä toimiva henkilö voi halutessaan kertoa seuraavan haasteen aiheen, jos haluaa. Inspis-haasteet toimivat toiveaiheiden mukaan, eikä Viltsun valitsemien aiheiden mukaan. Mutta jos haluat olla DT, muttet valita aihetta, sekin sopii. Tule mukaan vaan!

DT:nä sinun ei tarvitse mitään muuta tehdä, kuin sama haastetyö, minkä kaikki osallistujatkin tekevät. Mutta DT tekee sen etukäteen! Ennen haasteen alkamista! Julkaisee sen blogissaan( tai blogittomat laittavat minulle kuvan sähköpostilla tulemaan ennen haasteen alkua) haasteen alettua.

Ja myös DT osallistuu arvontaan! Eli et menetä mitään, mutta saat minulta pienen lahjan varmasti siitä hyvästä, että osallistut haasteeseen ja etukäteen. Aikaa on yleensä pari viikkoa!

LISÄKSI päätin, että joulu-tammikuussa arvon palkinnon kaikkien DT:nä olleiden kanssa. Eli arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki DT:t tämän vuoden aikana!

Ja sitten se tehtävälista-haasteen voittaja! Osallistujia oli vain 4 kpl, mutta työt olivat kaikilla ihan mielettömän hienoja, idearikkaita ja inspiroivia. toivottavasti työnne ovat käytössä jatkossakin, sillä se varmistaa sen, että ne tekemättömät työt tulee tehtyä!

voittajan luku:

Ja sillä numerolla kilpaili henkilö, nimeltä
*
*
*
*

Onneksi olkoon!

Toimitan osoitteesi sponsorille, Korttisirkukselle. 
Sinulle lähtee tämä ihana palkinto!
Kiitos Riinalle DT:nä olosta ja kiitos Korttisirkukselle sponsoroinnista!

Extrahaaste oli se, että hankitaan Inspis-haasteeseen lisää osallistujia. Jos 10 osallistujaa tulee, arvon kaikkien kesken tämän palkinnon:

Valitettavasti arvonta tämän osalta on peruttu, koska osallistujia ei tullut tarpeeksi. 

Mutta eipä masennuta! On vielä yksi arvonta jäljellä!
Nimittäin 


Palkintoja oli kolme! Osallistujia 11. Mahtavaa!

Palkinto numero 1, roikkukoru:
Voittaja : "TUULA" 
(Siis uskomaton tuuri! Jo toinen palkinto!!!)

Palkinto numero 2, kaulakoru:
Voittaja: MB (Blogiton! Otan yhteyttä sähköpostilla!)


Palkinto numero 3, rannekoru:
Voittaja: "MACA"

ONNEKSI OLKOON VOITTAJILLE!

Otan teihin kaikkiin yhteyttä ja laitan postia tulemaan!

Kiitos osallistuneille!




Kommentit

Tuula sanoi…
:) täytyy käyfä varmaan veikkauksen sivuilla katsomassa, jos sielläkin tuuri kävisi ;)
Iso kiitos jo etukäteen!!