Tuote-esittelyä: Atrian uudet Mikroruuat

HUOM! 
Tässä linkki esimmäiseksi kyseisten tuotteiden nettisivulle/Atrian esittelyyn:
"ATRIA". Käythän tutustumassa myös siellä tuotteisiin!

Myös toinen linkki, eli "Hopottajat", jos jos haluat tutustua Hopottajiin. Ja jos kiinnostuit mukaan liittymään, tehdäänkös se yhdessä kauttani, eli 

Klikkaa linkkiä ja rekisteröidy mukaan!
tai
http://www.hopottajat.fi/rekisteroidy?id=10856&sha=563933ccfa3f8a3fc4e2e5b54a12ff9ca5724336

Tuo linkki auttaa samalla minuakin. ;)

Toimin Hopottajana, eli tuotekokeilijana erilaisille uutuustuotteille tai jo markkinoilla oleville tuotteille. 
Valitesen ne tuotteet, mitkä minua kiinnostavat ja kokeilen ne kotona ja sitten esittelen muille. 
Tällä kertaa sain valita kolmesta Atrian valmistamasta mikroateriasta kaksi mieluisinta makua.
Valintani olivat 

Chicken teryaki Korean Style sekä Chicken Rogan Josh.
Lisäksi olisi ollut tarjolla Chicken Vindaloo.(Aito Intialainen curryannos)

Tuotteet maksavat kaupasta riippuen vajaasta 3 eurosta lähemmäs 4 euroon kappale. 

Ensimmäisenä avasin ja kokeilin tuotetta nimeltä chicken Rogan Josh.(Broileria ja riisiä lämpimän mausteisessa kastikkeessa).



Pakkaus itsessään näyttää houkuttelevalta ja nykyaikaiselta. Ateria on kuvassa esillä kuin kotona tehdystä ruuasta. Nam nam. Houkuttelevaa!

Itse ruoka on mikron kestävässä muovikupissa. Ohjeissa sanotaan, että tökittävä ensin reikiä muovikanteen, sitten mikroon 3 minuutiksi ja annetaan sen jälkeen vielä vetäytyä hetki ennen avaamista.  Sitten vaan sekoitus ja lautaselle kumous. 
Ja tein työtä käskettyäni. 

Ohjeistus on erinomainen. Toimii!

Ei poksahtanut mikroon eikä kuumunut liikaa. Muovikin irtosi näppärästi vetäytymisen jälkeen, niinkuin toiveissa olikin.





Todella isot kanapalat hämmästyttivät annoksessa, mutta kuten ohjeissakin sanottiin, sekoita! Samalla pienensin palaset koko ruokaan. niinhän se pitääkin olla.

Lautasella ruoka näyttää tyypilliseltä mikroruualta. en siis pisteitä antaisi tästä. toisaalta, onko olemassa KAUNISTA mikroruoka-annosta?


Kerrottakoon tähän väliin pakkauksen tietoja:

Valmistettu SUOMALAISESTA lihasta! PLUSSAA!
Ainesosat: rogan Josh-kastike(vesi, broilerinliha, LAKTOOSITON kerma, tomaattipyre, sipuli, mausteet(mm. korianteri, juustokumina, kardemumma, kurkuma, valkosipuli, neilikka, kaneli, laakerinlehti), fariinisokeri, suola, maltodekstriini, muunnettu maissi-ja tapiokatärkkelys, paprika-aromi), keitetty riisi. 

Tuoteselosteen perusteella Laktoosittomuus ja raaka-aineiden/mausteiden  mielenkiintoinen ja rohkea määrä plussaa! Samoin se, että tuote on natriumglutamaatiton. 

Pakkaus antaa ymmärtää, ettei tuotteessa ole paljon suolaa, sillä siinä on vain 1,1% suolaa. (508kcal)
Kuitenkin viitteellisestä päiväsaannista tämä ateria sisältää 75% natriumia! Mielestäni se on paljon!
Suolainen ei kuitenkaan maku ollut. Sanoisin, että sopiva!


Tuotteen tuoksu on lämmin makea ja hennon itämainenkin. Hmm.. Houkutteleva!

Makutestissäni ateria yllättää mikroruokana. 
toisaalta ruoka on tyypillinen mikroruoka, mutta toisaalta astetta modernimpi ja laadukkaampi. Se sellainen keinotekoinen maku ei puske pintaan, niinkuin yleensä mikroruuissa puskee.

Sanoisin, että tomaattinen, mausteinen (neilikkainen ja kardemumman, kanelin ja korianterin sekoitus). Jännä twist itämaista ateriaa ja perusmikrosapuskaa. 
Ateria ei ole tulinen missään nimessä vaikka kevyen mausteinen onkin.

Hento jälkipotku jää suuhun, ilmeisesti korianterista? Tykkään!

Riisi on pehmeää ja suussa sulavaa.
Ei paakkuista.

Sopivasti on kastiketta ollakseen maistuva, eikä liian kuiva. 

sanoisin, että astetta parempi valmis mikroruoka. Maksaisin sen 3€ tästä, mutta en enempää. Sopii oikein hyvin kiireen keskelle nopeaksi valmisruuaksi, mutta iso ja raavas mies tarvitsee kaksi annosta ainakin. Itse sain vatsan täyteen yhdellä!
Huh huh! Ei tehnyt enää mieli jälkkäriä! eli HYVÄ on kokokin, täyttävä!

*

Seuraavaksi testiin otin Chicken Teryaki Korean Style (Broileria, nuudeleita ja kasviksia teryaki-kastikkeessa).



Tässä tuotteessakin ulkonäkö pakkauksessa itsessään houkuttelee. Moderni, tyylikäs ja herättää mielenkiinnon. 
sitten se tunne, kun ajattelet, että kurkkaat tuotetta ja odotat näkeväsi perusmikroateria-mössöä ja näetkin runsaan kasvismäärän, värejä ja ripauksen aasialaista keittiötä! WOOOW! PLUS PLUS PLUSSAA!

Pakkauksen merkinnöistä tämä ei eroa muuten tuosta edellisestä, kuin tietenkin ainesosiltaan. Valmistettu siis SUOMALAISESTA lihasta tämäkin ja niin pois päin.

En ala samoja tässä kertaamaan. 
Sen sijaan kerron ainesosista:

vesi, broilerinliha, paprika, valkosipulinverso, nuudeli(vehnäjauho, vesi kananmunajauhe), pinaatti, sokeri, rypsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, suola, punaviinietikka, mausteet(mm. inkivääri, valkosipuli, chili), seesaminsiemen, aromit(mm. paprika), väri sokerikulööri.

Suolapitoisuudeksi tässäkin sanotaan 1,1% tuotteesta ja päivän saantiannoksessa suolanmäärä kohoaa 58%:iin. suolainen tämäkään ruoka ei maultaan ole.

Ulkonäössä siis heti alkumetreillä tuli plussaa. Kun ruoka on avattu, sekoitettu ja lautasella asti, huokaan syvään. Ihan positiivinen huokaus se on. Ihanan paljon nuudelia! Ja kasviksia! Ja sitä broileria! 
Palaset todellakin ovat suuria lihassa, joten pilkkoa kannattaa ruuan sekaan siinä sekoitusvaiheessa. 
Nestemäistä kastiketta on runsaasti, mutta niinhän pitääkin, sillä kuiva mikroruoka maistuu KUIVALTA MIKRORUUALTA! Tämä tuote EI OLE SITÄ!

Tuoksusta sanoisin, että hapanimelä ja aasialainen keittiö mielessä. Nam. 
Toivon hartaasti, ettei maku tuottaisi pettymystä, joten otan varovaisesti makupalasen haarukkaani.

Hmm... 

Toinenkin palanen... Kolmas... Hups! Sinne meni!

Maku on kuin olisi tilannut kotipaketissa kiinalaista ruokaa, sitä mietoa ja ei mitään kovin "potkivaa". Hämmästyttävän aidon makuinen ateria ollakseen mikroruoka! 

Ruuassa on potkua ja inkivääri ja chili pääsevät pintaan kielelle, mutta en sanoisi kuitenkaan tuliseksi ruuaksi. Mutta jos et siedä ollenkaan "potkua", silloin tämä ei ehkä ole valintasi.

Makuina myös soijakastikkeesta tuttua makua.

Ruoka-aineet ovat kypsiä, muttei liiaksi asti. On purtavaa ja on silti pehmeää. Namikasta!





Tätä annosta en suosittelisi kamalan kiireessä syötäväksi ja kastikkeita rinnuksille roiskittavaksi, ellet sitten suojaa kauluspaitasi liinalla. Sen verran kosteaa evästä ja pitkät nuudelinauhat kyseessä, mutta ehdottomasti mikroruokien suosikkini! Pikaruoka pikku-kiireen keskellä, kun ei hotkia tarvitse kuitenkaan.

Tästäkin ruuasta sen 3€ voisin maksaa. 

Ja kun aiemmin kysyin, Onko olemassakaan kaunista mikroruokaa, vastaan kysymykseeni tämän jälkeen Kyllä voi! :)

Edelleen sanoisin tästäkin ateriasta, että minun vatsani tuli täyteen, mutta kovin nälkäinen ja iso mies tarvitsee lisukkeita, kuten leipää tai toisen aterian. 

Olipa ihanaa kokeilla näitä!

Millonkahan meillä olisi nii kiire, että pitäisi ostaa mikroruokia kotiin... Jokohan se pian olisi? ;D 
Se kolmas ateria ON MAISTETTAVA vielä!

SUOSITTELEN!



Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Harmittaa kun meillä ei ole mikroa töissä, kuulostavat just sopivilta lounailta mulle. Mutta voinhan joskus pitää vapaapäivää ruoanlaitosta ja ostaa meille tällaset kotiin, onko näitä jo kaupoissa, no ei varmaan meijän marketeissa sinne KAIKKI uutuudet tulee vilkana koko maassa.
Tuo voomeinen kommenttisi oli niiiin hauska. oliskohan meillä pian kiireitä Ha-ha-haa! Tuli ihan mieleen eräs eväretki kun esikoiseni oli alle kouluikäinen, oltiin tehty eväät ja pakattu ne reppuun ja kaippa sit sanoimme että ne on sitävarten että jos tulee nälkä tai jano ja kun olimme kävelleet parisataa metriä poika jo kysyi onko meijän nälkä tai jano? Tuostapa tuli sitten meidän vakio kysymys, ainä kun ollaan menossa eväiden kanssa johkiin ni joku tokaisee että jokos meidän on nälkä tai jano.
Sen verran houkuttelevilta sait noi kuullostamaan että on pakko tehdä markettikierros huomenna ja jos kerkeen käyn naapurikaupungin isossa cittarissakin. OLET SINÄ VAAN OIKEEN MESTARI HOPOTTAJA.
Jospa nyt sitten vaan menisin lämmittämään eilisen ruoan tähteitä :)
Heh heh. Kiitos!
Kyllä nämä jo kaupoista löytyy. Itse hain cittarista, mutta löytyi myös Salesta. Myös muissa kaupoissa. Ellei kovan hopo-kysynnän vuoksi ole loppuneet tilapäisesti. =D
Mielummin minä näitä ruokia syön, kuin niitä muita mitkä kaikki näyttävät ja maistuvat samalta.
Kiva, että sain veden kielelle ja innostumaan tälle ruualle. :-)