Sisustetaan postimyynnillä


Kurkkaus Hobby hallin kuvastoon. Hmm... Olisihan siellä kaikenlaista, JOS olisi rahaa, JOS olisi tilaa, JOS voisi sisustaa mielensä mukaan... JOS!
Mutta JOS on toisinaan ihan kivaa! 

 Se on kivaa silloin, kun istut rauhassa sen kuvaston kanssa tai surffailet netissä "näyttö-ikkunaostoksilla". Niin tälläkin kertaa!

Katsokaa nyt tuota yläällä olevaa ihanaa turkoosia kulppäriä! Kelpaisi minulle! Ihan mielettömän upea!
So what vaikka onkin retrot värit tai liian kirpakat tai jotain. Mun unelma ei olisi hillitty harmaa eikä steriili valkea. Ei kyllä liian musta ja pimentäväkään. Mutta tuo turkoosi vaokoinen.. AH!

Limeen vihreillä pyyhkeillä ja ehkä samanvärinen kylppärin mattokin tuovat lisäyksensä. Mitään muuta väriä en lähtisi tuonne enää lisäämään, ettei tule sateenkaari tai jokin liian sekava juttu.


Kuvastossa oli kokonainen sivu ihania yksityiskohtia kotiin. Tuo koivu-tyyny pisti silmiini siinä mielessä, että tiedän erään perheen, joille tuon haluaisin antaa lahjaksi. Heille se sopisi täydellisesti. Itse voisin ottaa kaikki puut seinillemme. On ne vaan niin kivoja. Siirrettäviä seinämaalauksia, taulujen serkkuja tai vaikkapa sisustustarrojen kestoversioita. :)


Meillä on lähitulevaisuudessa astiaston osto edessä. Olemme jo alkaneet katsella malleja, värejä ja hintoja. Jokin yksivärinen se tulee olemaan. Hillitty, missä ruoka pääsee esille ja on etuoikeuksissa. Jokin, mikä näyttää kauniilta ja sopii jo olemassa olevien astioiden kanssa yhteen. Kattaus kokonaisuutena. 
Tuossa yläkuvassa on sen tyylistä, mitä olemme ajatelleet. Astiat itsessään eivät saa olla räväköitä, kuvioituja ja silmille hyppiviä. Mutta ei kuitenkaan ihan täysin vitivalkoistakaan. Se on tylsä. Jokin sopiva twist ruuan kanssa. 
Tässä kuvan valkoisessa on hieman sävyä reunoilla. Upeat!



Matto. Olisipa ihana istahtaa tuollaisen karvamaton äärelle telkkaria katsomaan ja paljaat varpaat upottaa maton nukkien sekaan. Mutta kissaperheessä? No way!


Hobbareilla on näitä kiroileva siili-liinavaatteitakin. Ihan hauskoja turinoitahan niillä siileillä on. Jöröilyä. :) 


Voisin ajatella tänne blogiin näitä siili-juttuja, mutta en mä meille kotiin liinavaatteina niitä halua. Vaan tiedän, että teissä lukijoissakin on kiroileva siili-fanittajia. ;) Terkkuja. 


Tämän kertainen sisustus-tuokio on hyvä päättää siilien kommenttiin, joten...




Kommentit

MB sanoi…
kiitos tuosta sinulle, sillä minä vieläkin pidän tuosta kiroilevasta siilistä, joten terkkuja takasinkin päin
Ja kaunista olivat ideasi ja tuosta koivusta minäkin pidän.
Tuula sanoi…
Minä haaveilen iiiiissssooosssta puusta rappusten valkoiselle seinälle. Korkeutta saisi olla reilusti, tilaustyönä tarra maksaisi 180e... Voi kun osaisi maalata sellaisen...
:) meillä eroaa susustusmaku (tämä ei todellakaan ole pahalla sanottu) minä en viihtyisi "liian" värikkäässä huoneessa. Tiedät kyllä kun katselet kuvia meiltä ;) paitsi Speden huoneesta haaveilen turkoosia. säteelle vaaleanpuna/lila ja sitten meidän tulevasta makkarista vuolettia. Yläkerran wc/suihku voisi olla värikäs, aulasta tulee hyvin vaalea... Sitten kun... Joskus...
Mä osaisin maalata ehkä sen puun. =)
itse voisin haluta tuon turkoosin kylpyhuoneen mutta en koko kotia turkoosiksi. Makkari tummanpunaista, ruskeaa ja kultaa ja keittiö bambun vihreää ja ruskeaa. Olkkari voisi olla vaalea ja ruskeita lämpimiä sävyjä tai vihreää ja ruskeaa viidakkoa. Ollappa jokin valoisa pieni tila, missä olisi yksi seinä keltaista lintukuviotapettia...
Tuula sanoi…
:D Vr:llä olis nyt edulliset junaliput sieltä Tampereelle. (20e) Tuu maalaan puu, minä maksan matkat. Niin ja yösijankin saisit :P ja ehkä saat perunaa syödäksesi. (kun luetusta ei arvaa äänensävyä, niin tässä oli huumoria)
Ja eihän meill sitten ihan niin poikkea. Makkari on puna/kultainen ja eteinen ruskea/kulta :)