Helmikuun viimeinen sisustusvinkki

Helmikuu loppuu aivan kohta ja siirrymme askeleen lähemmäs kevään vesilätäköitä, perhosentoukkia ja aurinkoa. Joillekin se on loskaa, märkää ja kurjaa aikaa, kun taas joillekin kaikkea ihanaa, elämään syntymistä ja kauneutta. Samapa tuo, kuinka näet kevään. Minun kevääni on keltainen ja vihreä!

Keltaista ja vihreää ajattelin teillekin näyttää sisustuksien arkistoista. Ne viimeiset helmikuun vinkit ennenkuin siirrymme maaliskuun teemaan, mikä kuuluu näin:

MAALISKUUSSA: Askartelukirjoista korteiksi.

Tällä kertaa menemme IKEAAN!

Tule mukaan!


Lastenhuoneen sisustuksessa on hyvä ottaa huomioon se, minkä kokoinen tenava siellä asustaa. Mini-ihmiselle kaikki "tavallinen" on jättisuurta. On todella hankalaa istua liian suurella tuolilla ja kurkotella pöydän reunalle. Tai jos koko oma huone on jättiläiselle sisustettu, kuinka luulet huoneen inspiroivan häntä? Siispä Ikean mini-kokoiset huonekalut, vaikkapa tuollainen keväinen keltainen jakkara on juuri omiaan mini-ihmiselle. Hinta kiinnostanee... 5,99€!

Keittiötekstiilit ovat myös osa sisustusta. Minusta keittiössä kuuluu olla käsien kuivauspyyhe ja sitten helposti otettavissa leivontaan liina. patalaput ja pannualuset myös, tietenkin. Mutta onko keittiön tekstiilit oltava aina vaan piparkakku-ukoilla kuvioituja tai jotain ruutupyyhkeitä?

Vastaus on EI.
Ruutu kuitenkin pitää suosionsa edelleen kodeissa, joten valitse omasi Ikeasta... Ruutua tai kukkasta.
Hintaa noilla pyyhkeillä on 4,50€ 2kpl. Ei paha!

Muistatko vielä, kun kerroin synttäreistäni ja siitä, että unelmastani tuli totta? sain askarteluhyllykön synttärilahjaksi! Sitä olemme kasailleet ovi kerrallaan ja laatikosto kerrallaan. Ikean hyllykkö on todella näppärä!
Tämä samainen hyllykkö, mikä siis minulla on verstaalla, maksaa Ikeassa 159€. Värivaihtoehtoja on useita ja käyttötapoja on useita. Voit lisätä pienempiä pätkiä rinnalle tai kasata pienemmistä haluamasi kokoonpanon. Onko se seinää vasten vai tilanjakajana? Ovilla, laatikoilla, laatikostoilla vai tuoltaan?
Pyörillä vai ilman?

Saatavana vaikkapa musta hyllykkö vihreillä ovilla tai valkoinen hyllykkö punaisilla ovilla, ruskea hyllykkö peiliovilla,... Ihan vaikka kaikkea sekaisin. :)

Mietippäs vastaavaa huonekalukaupoista... Ja hinta oli?


Kevyt ja raikas keväinen päiväpeitto 250x250cm hintaan 19,90€. 
Siis PÄIVÄPEITTO alle 20€!


Arvaappas huviksesi paljonko Ikeassa maksaa tämä vihreä paneeliverho?
Vertaukseksi sanoisin, että hintaluokka muualla on noin 10-50€ kipale. Eikös vain?
Ja noi tollasethan ovat tämän päivän juttu. 
Antavat valoa kotiin ja ei tartte laskostella ja ovat helppoja ja pysyvät paikoillaan...
Ikeassa tämä verho maksaa 1,99€! Siis 2€:n kolikolla!
Saatko kahvikupillista sillä hintaa kahvilasta?

Myös seuraavat tuotteet löydät Ikeasta:
4,99€

12 osaa 12,99€

3,99€

taulu 9,99€











Kommentit

Phedra sanoi…
Niin ihania keväisiä värejä. Pitäis mlähteäkin käymään Ikeassa.