Enneunia?

paketointia

Toisinaan minulla on jotain yliluonnollisia juttuja. Esimerkiksi enneunia tai vaikkapa deja vu-tuntemuksia. Ihan normaalia varmasti. Toisinaan taas näen unta tietystä samasta paikasta ja tapahtumista. Olen nähnyt samaa unta ihan niin kauan kuin vain muistan. Ne unet päättyvät samaan. Kuolemaani. Niissä unissa en tosin ole Viltsu, vaan joku ihan muu. Nuori tyttönen vielä. Unestani en kerro nyt kuitenkaan enempää. Mietin vaan, liekkö se aiemmasta elämästä vai kenties jotain, mitä en ole tiedostanut nähneeni, mutta silti olisin lapsena nähnyt? Ei voi tietää...joulukortti-ylläriarvonnan palkinto 1/6. Tämä lähtee yhdelle joulukortin lähettäneistä.
Sisältää stanssattuja kuvioita ja atc-pohjia.

Korttisirkukselta tulleita tuotteita. Magnolia-lehti, kakkupapereita, Tervehdys-leimasin. KIITOS! Jokin  ilmestys se oli Kotilaiskallakin, kun tätä kuorta täytteli. ;) Nimittäin sain joulukuun arvonnan voittoni tänään ja siinä oli niin paljon rooibos-teetä, että mahtavaa! Meillä alkoikin olla rooibos lopuillaan, eikä iltaisin muuta käytetä, kuin rooibosta tai vihreää teetä. Päivällä voi juosa mustaakin teetä tai matea.


huisin paljon oli kuoreen mahtunut "roskaa", Kotilaiskan sanoja lainaten. ei siellä kyllä roskia näkynyt, kun tuon pussin avasin. Lisäksi vaihtamamme atc-korttien osuuteni tuli samassa kuoressa:


Ystävien kanssa kahvilla, Mammanpoika ja mokkarastas, Kovin poikkeava tipu...

Fanfaari talvelle, Häät ja talvinen auringonlasku.

KIITOS!
Ja uutta vaihtoa pukkaa, sillä äsken lähti matkaan muutama atc-kortti. :) Tuplathan ovat tammikuun avainsana. ;)

Tällaisissa mietteissä tänään.

Kommentit

 1. Ihmeellisä asioita, kyllä sattuu ja tapahtuu ja näkee, varsinkin ne enne unet, sitten knu tajuu että on nähnyt siitä unen, ja kohta just elääkin sen hetken, ja vieläpä se kun näkee painajaisia, voi että sentään niitä pitää joskus kirjottaa niistäkin blogissa, ne on niin hämäriä välillä ja sitten pelottaviakin ;D

  VastaaPoista
 2. Ottamatta kantaa nyt muuhun: minua vähän pelottaa semmoiset "enneunet". Jännä juttu tapahtui itselleni kuitenkin; lauantai-sunnuntai vastaisena yönä näin unta Oopperalaulajasta (=Mika, muistat ehkä lopetetusta blogistani ja levyltämme). Unessa olimme Mikan kanssa karusellissa, vauhti oli kova ja jouduimme yhdessä hiljentämään vauhtia jaloillamme läheisestä seinästä. Sunnuntaina Mika kutsui minut ja pari muuta ystäväämme luokseen syömään, ja siellä kerroin unestani. Mika meni merkillisen näköiseksi ja kertoi, että hän oli nähnyt samana yönä aivan samanlaista unta meistä...huh! Minä en uskalla mennä lukemaan unikirjaa!!! :)

  Sen verran vielä kumminkin, että ihanaa kuitenkin, että pelastuit siinä leikkauksessa, oli se sitten "ihmetekoa", ennettä tai mitä tahansa! <3

  VastaaPoista
 3. Kylmät väreet menee kun lukee sun juttujas, mulla on monta ystävää jotka on näneet kummituksia ja uskoo niihin ja itelläni on monta telepaattista kokemusta ja väliin kuulen selittämättömiä askeleita, kahahduksia yms, ja välillä meiltä katoaa tavaroita käsittämättömällä tavalla.Myös joitakin enneunia olen nähnyt ja tiedän jo niitä nähdessäni että tämä uni oli jotenkin merkittävä, varoitus, vihje tms.Ne on tavallaan vastaus asiaan jota olen miettinyt ja punninnut mielessäni pitkään.En kuitenkaan usko kummituksiin ja näitä enteitäkin pidän vain alitajuntani pinnalle tuomiksi ratkaisuiksi, ainoo käsittämätön juttu on tämä kykyni sekä lähettää että vastaanottaa telepaattisia viestejä ja joskus ne on hyvinkin pikkutarkkoja. Ajattele nyt vaikka noita rooiboksia, ne on ollu mulla jo pitkään kaapissa ja useasti olen jo aikonut tehdä niille jotain ja kuinka mä ne nyt sit sulle lähetin ku sä niitä tarttit. Kaikenlaista ihmeellistä sattuu ja tapahtuu

  VastaaPoista
 4. Minullakin on enneunia joista ei nyt sen enempiä! Telepatia toimii myös joittenkin ihmisten kanssa! tavaroitakin katoaa mutta luulen että olen ne itse laittanut hyvään talteen niin etten muista laittaneeni niitä johonkin:))

  VastaaPoista
 5. Rouva A. Laitan sulle viestiä yv. :)

  unet ovat se yleisin tapa nähdä jotain tulevaa, aistia, olla. Ne ovat sielumme ja alitajuntamme tuotosta. Nuo kertomani muut asiat lienevät jotain vakavan sairauden ajan houreita tai lääketokkuraa. voi toki olla, että torkahdin tietämättäni tai kenties aivot vaan päättivät vilauttaa omaa leffaansa. :D en siis usko minäkään ufoihin tai kummituksiin, mutta tavallaan uskon, että ihan pienenä lapset ovat itse vielä niin herkkiä, että voivat aistia jotain yliluonnollistakin. siitä on niin paljon kokemuksia ihmisillä. Vaikea sanoa, onko sitten tämä yksi ainoa elämä vai useita meillä, mutta tuo oma unessa näkemäni tapaus, sen olen selvittänyt nyt, kun netti on ollut keksittynä, niin uneni sijoittuvat aikakaudeltaan muutaman vuoden ennen syntymääni(siis tähän elämään syntymisestä). tiedä sitten... Mustaa vaiko valkeaa? Jaa-a.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi vaikka "heipä hei", mieluummin toki ajatuksiasi tästä postauksesta tai toivepostauksia. Kuulumisiasi tai kysy vaikka atc/atc-coins vaihtoa.
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari