Reipasta ulkoilua



Tämän päivän puuhiin on kuulunut reipasta ulkoilua. Lumisadetta on riittänyt, mutta se ei ole haitannut lainkaan. Naapurikylälle autolla ja siellä auto parkkiin ja menoksi. Kaiken kaikkiaan viisi erilaista kätköä tongittu esille ja kaikki löydetty! Jippii!

Välillä meidän piti mennä sillan alle, välillä umpihankeen metsään tonkimaan kannon koloon kyhättyä rakennelmaa. Välillä kuvioissa oli viemäri ja viemärissä rotta. Se rotta sitten piti pilkkiongella onkia! Voi hyvänen aika! Pari helpompaakin toteutusta. Huh. Väsymys ja uupumus yhtäaikaa. 

Samaisella kylällä kipasimme syömäänkin paikallista herkkuruokaa. Nam nam. annokset niin julmettoman isoja, että ei millään jaksettu syödä kokonaan. Kotipaketti saatiinkin automaattisesti pöytään loppuvaiheessa. :D

Sellainenkin kätkö muutes löydettiin, mitä on etsitty varmaan kolmesti jo aiemminkin. Todella haastava. Ja piti kyllä kekseliäisyyttä käyttää, että edes yletyttiin se ottaa ja logata ja takaisinkin palauttaa. 

Kotipakettiin tuli reissuiltamme myös golfiin tarkoitettu tii. :)


Välillä pysähdyimme erään koulun pihalle nauttimaan mukanamme ollutta lämmintä marjaisaa juomaa. Suoranainen hämmästys tosin tuli, sillä Muruselle hankkimani joululahja-kuksa hajosi ekalla käyttökerralla! 

Siis mitä himpskuttia?! Alkoi lohkeamaan, paukahteli halki ja tihrutti reunoista juomat pihalle! Siis ihan uskomaton juttu! Onneksi kyseinen kauppa, josta tuo on tilattu, on myös paikkakunnallamme. Siispä auto paluumatkalla sinne. 

 Yleensähän kaupat antavat rahan käteen suoraan tai sitten hyvittävät ostoksissa saman summan tai vaikkapa lahjakorttina, mutta tänne pitikin olla tilinumero, sillä ei ollut yhteistyötä sen vertaa nettikaupan ja kaupan välillä! Ahaa! No, ei muuta kuin muistista tilinumero kertomaan. Onneksi muistin sen ulkoa!


Nyt on todellakin väsy olo, mutta hyvä. ainakin siinä mielessä, että on oltu reippaita ja saatu ulkoilla ja tehty löytöjä lumesta huolimatta. Niin ja laskettu taas pyllymäkeä alas mäeltä. :D

Reipas lauantaipäivä!

Kommentit

Tanja sanoi…
Blogissani haaste Sinulle! :)